Sledujte nás

Futbal

Liga národov dejstvo druhé

Liga maródov dnes pokračuje ďalšou nádielkou kvalitných zápasov, ktoré bude lepšie pozerať ako tipovať. A hej, Venom bol megapecka.

Belgicko – Švajčiarsko

Obaja dnešní súperi si už okúsili Nejšns líg a zgustli si na Islande, ktorému nadelili spolu fajných 9 gólov. Hm, ja to osobne vidím na otvorenejšiu hru dvoch veeeeľmi kvalitných mančaftov, ktorá môže skončiť najtesnejším rozdielom, ale i prestrelkou čokolády proti hodinkám. Švajčiari však budú ťahať za kus kratší koniec a treba hlavne dúfať, že sa nezdržia na letiskovej kontrole, bo to kto vie koľko z nich vlastne fakt Švajčiarov.

Ak si chcete aj tipnúť, asi s pokojnou dušou na domácu trikolóru, lebo Eden Hazard.

Chorvátsko – Anglicko

Chorvátska reprezentácia je od skončenia Majstrovstiev jak šanca, že zverejnia detaily kptnovej rigorózky- žiadna. Ani obraz ani zvuk sprevádza vicemajstrov sveta negatívnou formou natoľko, že v troch zápasoch dokázali schytať 11 gólov. V skupine Ligy Národov však konzervatívnych Levov i horkokrvných Jugošov vyškolila španielska tanečná škola, ktorá vedie skupinu.

Pri domácich i hosťoch svieti pri bodoch numera, ktorá pripomína šance, že dnes pôjdem zabehať a zhodné kurzy po 2,84. Za mňa Brexitom nadšení Ostrovania lebo kompaktnosť hry. Stretne sa najnovší člen EU a ten, ktorý z nej čo najrýchlejšie chce odísť, a to nie je vtip, ale dnešný match of the day, dear friends.

Rakúsko – Severné Írsko

Slovač sa pýši, že takoj za Partyslavou je ďalšie veľké hlavné mesto, ale či sa tým pýšia i vof Viedni, nevedno. Rakúsky tím určite disponuje väčšou kvalitou, no odolnosť a vytrvalosť Severných Írov je pfii, barz dobra. Môj tip jednoznačne na našich susedov a prečo? Lebo ak ich kvalita futbalu je aspoň zo štvrtiny taká kvalitná jak ich gastronómia, ta Ryšavcov zmetú zo stola jak nič.

Kurz 1,6 proti necelým 7. Hmm, iskdva ak chcete mať dušu na správnom mieste. Za mňa prihodiť pár istotiek a jedynku z tohto zápasu.

Pekný víkend priatelia a ak si nájdete v tajm skedžl okienko, vybehnite vyvetrať hlavu.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal