Sledujte nás

Futbal

Bundesliga, dejstvo ôsme

Menisky reprezentantov držia, stávkové sa začínajú zapĺňať. To značí len jedno priatelia, klubová hitparáda je späť!

Pred repre prestávkou sa siedme kolo najkrajšieho nemeckého fussballu nieslo v znamení nedáš, dostaneš rovno dvakrát. Bayern zahral horšie jak Mikulášová v 15.triede Nižné Beskydy, Baníci si dokázal vykopať tri body a Dortmund predviedol ich staré známe, že ak súper dá 3, oni musia dať štyri. Čo však prinesie 8.kolo?

Augsburg – RB Lipsko

Klub z východnej časti Nemecka je medzi konkurenciu das tak obľúbený, jak vegetarián na zabíjačke. Červené býky sú aktuálne na vyhriatom druhom miestečku, no už v sobotu sa proti ním postaví vytrvalý Augsburg. Tím zo stredu tabuľky sa síce v zápasoch proti favoritom drží zubami nechtami jak polovica kandidátov na primátora, no vie potrápiť aj najväčších.

Z dlhoročných skúseností ohľadom Bundesligy som dospel, a zároveň aj k názoru, že Lipsko môže pokojne prehrať s posledným i vyhrať proti najsilnejším. Za mňa iksdva minimálne, ak ste viac odvážni, pokojne čistá dvoječka s príjemným kurzom 2,3 no k tomu na nevýhru Partizánu.

VfB Stuttgart – Borussia Dortmund

Súboj posledného proti prvému nemusí v meste Mercedesu vôbec dopadnúť papierovo a podobne. I keď majú Fčeličky z najdiváckejšieho štadióna na švece parádnu formu, v zápasoch proti podceňovaným vedia spanikáriť presne jak novopečená trinástka na koncerte Džastina. Ako zareagujú v sobotnom zápase v Švábsku zatiaľ nevedno, no s kurzom dačo pod 1,9 by som si nebol až tak istý. Ale čert to ber, bo to dnes si byť dačím istý, je jak veriť, že sa nájde rigorózka.

Za mňa Dortmund, ale kto si potrpí na nervami preplnenú sobotu, skúste šťastie na domácich.

Wolfsburg – Bayern

Vlci proti zbitým psom z Mníchova, odborník by veril gólovej nádielke, keďže v posledných troch vzájomných zápasoch padlo fajných 13 klackov. Teraz neviem, kto má koho viac ľutovať, lebo obaja sobotní súperi už štyrikrát po sebe nevyhrali. Čo však viac nahráva hosťom je fakt, že už proste musia. Wolfsburg vie ako vytasiť pazúry, no nie na Bayern, tam to bude maximálne o tom, že béemvé rady 7 presviští okolo VW Polo jak nič.

Tipovať na tento zápas je ako čakať, že v Bardejove na stanici nepríde sociálne slabší pýtať pomoc vo forme beriem všetko od gastráče až po samotné gače. – impossible.

Mourinho raz zarezal, že tipovať je tak ľahké, lebo vždy môžete len prehrať, vyhrať alebo remizovať. Pán Boh zaplať a stávkarom zvlášť, užite si nemeckofotbalovo jesenný víkend, kolektív 🙂

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal