Sledujte nás

Futbal

La Liga – 9. kolo

Trápenie veľkých futbalových národov sa po týždni skončilo a na rad prichádza trápenie na scéne klubovej.

Ešte zopár dní sa bude rozoberať čo Kozák povedať mal a čo zase nie a taktiež sa možno dočkáme, čo na celú situáciu povie najznámejší taxikár Horného Uhorska Vladko Weiss. Možno si spomenie, prečo sa šiel zabaviť. Možno aby netrhal partiu a možno len preto, že partia potrebovala šoféra, a koho iného mali sokoli požiadať ak nie toho najpovolanejšieho? Veď možno sa stavili aj za Filipom Šebom a šli na jeden kebab. V tortile. A možno vzali aj slečnám do Senca. A hej, pamätáte si na časy, keď taxikár ešte kopal v katalánskej metropole za Espanyol?

Real Madrid – Levante

Real privíta na Bernabeu menší valencijský klub, ktorý má momentálne lepšiu formu ako domáci. Ale to majú asi všetky mužstvá na svete. Rovnať sa im môže druholigový Bardejov. Ten má podobnú streleckú mizériu a bodovú tragédiu na svojom konte. Do zostavy domácich by sa už mal vrátiť Isco, a teda po štyroch zápasoch bez gólu by malo prísť herné oživenie. Myslím, že strelec, ktorý preruší madridskú sériu bez gólu bude práve hračička s číslom 22.

FC Barcelona – FC Sevilla

Domáci nezvíťazili v posledných štyroch zápasoch domácej ligovej súťaže. Hostia naopak v posledných štyroch zápasoch bodovali naplno, vrátane domáceho zápasu s Realom, ktorý znemožnili do polčasu troma gólmi. Teraz však pricestujú na pôdu obhajcu trofeje v pozícii lídra tabuľky, čo si môže povedať pred zápasom na Nou Campe málokto. Domáci majú problémy so stopérskou dvojicou, majú len dvoch zdravých stopérov, a to Piqueho a Lengleta. Na druhej strane však Messi vynechal reprezentačný zraz a v koľkých dôležitých zápasoch Barcelony sklamal katalánskych Culés? Nespomeniem si. Asi preto, že nezvykne sklamať. Tutová jednotka a gól Messiho.

O týždeň kopeme El Clásico a obe mužstvá potrebujú teraz vyhrať. Barcelona sa chce dostať na čelo ligy a Real si chce udržať odstup jedného bodu na Kataláncov. Avšak už tento víkend môže naznačiť, ktorá trénerská stolička sa rozkolíše ešte viac. Ibaže by sa aj v týchto mančaftoch našli kamaráti a taxikári, ktorí sa chcú odreagovať.  

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal