Sledujte nás

Anglicko

EPL: Prežije José ďalšie kolo?

Čo si myslieť o mimozemšťalovi, ktorý napíše, že sa „konečne dočkal toho, načo tak dlho čakal“, a to Messiho zranenia? Lebo že až teraz sa ukáže, kde Barcelona vskutku futbalovo je? Pome radšej za Lamanč.

LIVERPOOL – CARDIFF

Hoďte do rovnice naterajšiu ligovú neporazenosť, šesť víťazstiev z odohraných 9-ich zápasov, šesť výhier na nulu, domácu pažiť na Anfield, prebudeného sAlaha, Drvenú Zvezdu Belehrad /4:0/ a ešte že druhý versus sedemnásty. Potom položte desinu na Cardiff a pošlite občianku.

BURNLEY – CHELSEA

Blues vykopali naposledy na Stamforde bod v nadstavenom čase potom, čo červení snehuliaci z Traffordu nechali vzadu domácich za tri sekundy trikrát zakončovať, tak im potom treba. Álvaro Borja Morata Martín permanentne nedostáva čo potrebuje a presne tak vyzerá aj jeho futbalová ničota. Hlava nepustí ani v šachu, ak sa Hazard s Willianom konečne rozhodnú hodiť mu občas ohryzenú kostičku, na Turf Moor vsaďte na rodáka z Madridu. Dajte mi loptu a choďte sa radovať.

MAN UNITED – EVERTON

Po tom, čo Juventus v utorkovej Lige majstrov na Trafforde definitívne a naživo presvedčil aj posledného mankunian pozitíva, že Chose band v danej zostave naviac nemá a nikdy mať nebude, dnes stačí doma v Divadle Slov ešte raz prehrať a Spešl wan odtiahne naveky na juh. Bohužiaľ pre anglický fodbal.

TOTTENHAM – MAN CITY

Paramount pictures točí na Wembley fenomenálnu vypaľovačku a skvostný blockbuster v jednom, take one, zoom in, todlecto že prý bude ranec, lejdaz ‚n džents. Naklonované ofenzívy, kde sú pripravení útočiť aj vozíčkari z prvých radov, kopú dekórum kola – hrable nabok, manželku do welness, klapačku do pohára, plechovice do pozoru. Kick off, please!

Pestujte súcit so zranenými, aj keby to boli vami nemusení politici, čo sa zrazia s jeleňom. Bo nikdy neviete ako raz skončíte vy.

Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko