Sledujte nás

Futbal

La Liga, 10.kolo – El Clásico

Prešiel ďalší polrok a prišla ďalšia kauza Cristiana Ronalda, ktorý už stihol zdúchnuť zo Španielska rýchlejšie ako kapustný prd počas polnočnej omše a taktiež sa všetci pseudofutbaloví aj nefutbaloví odborníci stihli dohádať, kto má vyhrať ocenenie pre najlepšieho hráča na svete. I kto má vyhrať Zlatú loptu a kto je najlepší. A hej, Barcelona zase vyhrala ligu aj pohár a Real Ligu majstrov. Takže tento víkend je čas na El Clásico, aby sa opäť raz mohli všetci dohádať, kto koho a ako veľmi v tomto zápase poškodil. Dobry den, fitajte!

CR5,86 momentálne pozerá, ktoré lyžiarky sa mu budú hodiť k lyžiam a kopačkám počas lyžovania na olympijskom svahu v Turíne a Messi si necháva doma od malých synov podpisovať sadru na ruke. A možno tú sadru využije pred zápasom aj na Suarézove hryzáky. Kto vie, možno sa dal Leo na tajnaša na policajnú kynológiu.

Každopádne, prvé klasiko od roku 2007 bez účasti oboch najlepších. Vtedy na Nou Campe rozhodol Julio Baptista o víťazstve Realu 0:1, aby následne mohol doma sadnúť ku kaprovi a zemiakovému šalátu. Alebo k niečomu inému. Nepoznám brazílske vianočné tradície. Niekde so čítal, že Iniesta mal vtedy ešte vlasy, len tak mimochodom. 

V nedeľu nastúpia proti sebe vraj dve utrápené mužstvá. Neviem aké je to trápenie ak ste na prvom mieste tabuľky a počas týždňa nedáte Interu Miláno priestor ani na utiahnutie gumy v gačoch. Za to na druhej strane, ak zo štyroch zápasov ligy vyhráte okrúhlych nula a remizujete jeden s ľavým obrancom ako najlepším strelcom, tak už asi tušíš, ako to bude vyzerať.

Otázka pre tipérov nebude či azda vyhrajú domáci Katalánci, ale skôr o koľko. Lopetegui chcel zmeniť Real, čo sa mu aj podarilo. Bohužiaľ ho to po nedeli bude stáť lukratívny flek. Možno mu už hlavou prebehlo, či by nebolo lepšie ostať v lete pri španielskej repre.

PS: Koľkokrát nezavinene spadne Suaréz v súperovom vápne a koľko piruet pri tom urobí? Toť hamletovská otázka. Bez kurzu.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal