Sledujte nás

Ostatné športy

Beh hrebeňom Čergova

Tento víkend sa uskutočnil už 5.ročník Behu hrebeňom Čergova s rekordnou účasťou 117-ich bežcov a novým traťovým rekordom 2:23:54 v podaní slovenského reprezentanta v bežeckom lyžovaní Petra Mlynára, ŠKP Štrbské pleso. Starý traťový rekord bol prekonaný o takmer 7 minút. 

Parametre trate: 31km a nastúpaných 1372 m. Pretekári štartovali z dedinky Kyjov pod úpätím Minčola, cieľ ako vždy –  Lysá, hotel Šport. Okres Bardejov zastupovali, na fotografii pred štartom zľava:  V. Frický, Ľ. Kendra, P. Sidorják, J. Herstek, J. Sabol, P. Gutt, P. Babej. Najlepšie z Bardejovčanov na 5.mieste dobehol Ondrej Benka Rybár reprezentujúci ŠKP Štrbské pleso v čase 2:41:31. V kategórii muži B, nad 40 rokov, zvíťazil P. Sidorják v čase 2:48:56, celkovo obsadil 8.miesto. 

Počasie, napriek nie najlepšej  predpovedi, na naše potešenie vydržalo až do konca.  

Už teraz sa všetci tešíme na ďalší ročník, spoločne pod hlavičkou novovznikajúceho Bardejovského športového klubu, a to nielen na tomto podujatí. V novembri nás čakajú ešte posledné tohtoročné výzvy so záverečným podujatím Gorlickym biegom gorskim, ktorý sa uskutoční vo Wysovej dňa 17.11.2018. Veríme, že vznikom nového Bardejovského športového klubu sa rady bežcov rozšíria o nových členov, ktorí tak ako my, majú radosť z tohto krásneho športu.

Behu zdar.

Autor: Peter Sidorják

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Ostatné športy