Sledujte nás

Anglicko

EPL: Superluxusný stret ťažkých kalibrov

Mágia jej guľatého veličenstva v kráľovstve Albionu núka jedenáste dejstvo drámy svojho divadla, lístočky, priatelia…

ARSENAL – LIVERPOOL

Na pažiti Emery Stadium v superluxusnom strete ťažkých kalibrov o skoro šesť bodov obaja strelia gól a na konci dňa rozhodne na Temži fakt, či sa Ozil vyspal dobre alebo sám. Ak nemeckému exoftalmikovi navyše zaberie kryokomora a leucínové aminokyseliny, červení pôjdu domov holí jag ja včera z sveržovského go-go baru. Len bez promile a v oveľa blbšej nálade. Obamejang-Mane-Salah, Paper-Scissors-Stone.

MAN CITY – SOUTHAMPTON

Sýty neverí hladnému, spitý hlavnému, slovenský učiteľ Sterlingovým 300 tisícom za týždeň a nikto pruhovaným z juhu. Teda, skoro nikto. Šejkboys majú už teraz v tabuľke takmer 4-krát viac bodov ako ich dnešný rival, a pokiaľ má niekto už v buse na Eastlands vlhkú trenku a je o dva kusy dole, tak potom že jo, všetci Svätí.

Iné ako jasnú jednotku dnes bite iba ak vám nedávno vyoperovali odvahu a manželka nevie o pende, čo ste nepodali na Jasminu, že do Veľkej noci odpálkuje Rytmusa aj s kerkami.

CHELSEA – CRYSTAL PALACE

Vedeli ste, že v minulej sezóne nezískali Kryštáloví palacinkári bez Wilfrieda Zahu v zostave ani bod? Čierna gazela s najsakrašarmantnejšou kľučkou akú som kedy na tejto planéte videl síce nevie brániť, ak dnes ale môže niekto odopnúť hazardovcom na Stamfordskom moste vygľancované lyže, tak práve 25-ročný borec, čo kope za Palác od svojich 12-ich.

Tipérska rutina pýta jedničku, pokiaľ jej veríte ako včera esbeeskár týpkovi s otvoreným sirupom v Bille, radšej neprovokujte inštinkt.

S pozdravom, že všetky cesty vedú do Ríma a góly v Klasiku do madridskej siete sa s vami lúčim a dopremierligotania zas čoskoro, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko