Sledujte nás

Anglicko

EPL: Súboj o najfutbalovejšie mesto sveta

Ešte v pondelok mali prvé tri tímy v tabuľke Premier League spolu viac bodov ako jej celá spodná polovica dohromady. Naznačoval stav 83:82 to, že liga líg stráca svoju povestnú vyrovnanosť?

CRYSTAL PALACE – TOTTENHAM

Keď som tu naposledy celebroval najsakrašarmantnejšiu kľučku na zemeguli, tak to tedy pak že pánové jó. Na SW6 London pálil/a/ Zaha až bolelo, prosto jedna luxusná starbaxová šľahačka pre futbalové oči. Ak dnes v londýnskom derby klasicky nevyspytateľní Pochettinovi borci z Wembley nepotvrdia rolu favorita, aspoň si zopakujú aké je to hrať na normálnom ihrisku.

LIVERPOOL – FULHAM

Časy, keď sme v mrzkom daždi presedeli na upršanej Craven Cottage v 5.rade, za 5 libier a celý duel proti Mačkám zo Sunderlandu sú hentam tatam, veľa sa ale nezmenilo. Moja futbalová srdcovka z najútulnejšieho štadióna v Premier League naďalej schytáva z každej strany, už len čakám, kedy schytá aj od Smeru. Na ceste Anfield v Liverpoole dnes futbalová jednosmerka, Klopp môže po fiasku v Belehrade vybaliť žabky a Nubian a risknúť do brány aj mňa. Alebo Kariusa. 

CHELSEA – EVERTON

Na Stamfordskom moste ustúpi modrejší a pri kurze 6.9 na konci dňa ten s pokročilejšou dyslexiou. Hazard twítol, že cukríky z Liverpoolu polkne do polčasu.

MAN CITY – MAN UNITED

Devils dokážu ukopať nič, všetko aj všetko z ničoho, pokiaľ im dnes na drne ich úhlavného priateľa z Eastlands veríte ako včera príslušník mne aj s fľašou Jim Beamu za volantom, neprovokujte inštinkt. V najfutbalovejšom meste sveta dnes potečie kref, najrozumnejšia stávka je tá na karty. A na to, že Josemu pomôže k úspechu v modrej časti mesta iba ak ďalší zázrak ala Juventus.

Za Lamanč dnes býva 430 tisíc dospelákov, ktorí majú problém s gamblingom. A s nimi tristo70 tisíc tínejdžrov, čo stávkujú každý týždeň. Z nich 25 tisíc závislých. S veľkými pálkami radšej pozor a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko