Sledujte nás

Futbal

Zabíja ma Liga nádorov

Mesiac dumem, čo je horšie. Či to, že missky pod Tatrou nosia v gaťke furt väčšie kufre, či to, že do uja Danka kopú aj tí, čo sami kopírovali na výške diplomovky, či to, že Tázler hurrá pochopil, že sláva vie aj zabiť, alebo to, že nič nedevalvuje futbal viac, ako Liga národov.

Tak, ako zo sto náhodne opýtaných zo slovenských ulíc ani päť nemá šajn čo znamená Gaudeamus Igitur a ani desať ani neškrtne, čo skrýva skratka WC, tak z dvesto futbalistov 150 ani len netuší, ako funguje liga, v ktorej povinne kopú za tých, čo sú bohatí a chcú byť ešte viac.

„Doteraz nechápem, o čo v tej súťaži ide,“ hovorí poľský  bombér Robert Lewandowski , „Je to najzbytočnejšia súťaž v histórii futbalu, len dúfam, že moji hráči odohrajú náročné zápasy Ligy národov a vrátia sa zdraví do ľahkej Premier League, Ligy majstrov či FA Cupu. Súťaži, v ktorej môžete vyhrať jedine miestenku na turnaj v lete, nerozumiem“ hovorí Klopp.

Futbalový fanda, čo pri sledovaní tohto turnaja číta aj medzi riadkami tejto hry musí zbadať, že toto celé je slovami hejtra z netu ozaj iba jedna „Mickey Mouse competition“.

Veríte, žeby Chorváti v súčasnej sile a mentálnej kompilácii kopli v nejakom turnaji raz na bránu a naopak, schytali luxusnú kockovú šestku akou bola tá nedávno od Španielov? Videli ste hrať Mbappeho niekedy tak zle, ako ste ho včera proti Holandsku nevideli? S čím a kým v bráne prišla včera na slovenskú hrudu Ukrajina? Že jej o nič nešlo? Ešte lepšie. Kto si všimol, ako sa v Lige Maródov všeobecne bráni? Joke! Že Nemci a Francúzi hrajú ako hrajú a prehrajú ako prehrajú? Alenotáák. Turnaj, v ktorom B-divízia pre Nemcov znamená odliv financií i menší záujem sponzorov vracia jeho vynálezcom nečakaný kopanec priamo hej presne tam.

Zapnite si dnes šláger Taliansko – Portugalsko. A dajte skoro vedieť, nakoľko vás prekvapí „neuveriteľný“ obrat v zápase turnaja, ktorý je už teraz polovici sveta na smiech.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal