Sledujte nás

Anglicko

EPL: Ďalšie dejstvo drámy na Ostrovoch

Mágia jej guľatého veličenstva v kráľovstve Albionu núka ďalšie dejstvo drámy svojho divadla, lístočky, priatelia…

MAN UNITED – CRYSTAL PALACE

Dvanásťbodová strata na lídra nie je z pohľadu Devils až taká biedna ako ich dlhodobý herný vizuál, bilancia londýnskych kryštálových palacinkárov z ostatných piatich kôl so štyroma prehrami a jednou remízou by si ale na druhej strane taktiež mohla čo to privyrobiť strašením uhlia v handlovskej bani. Chuck Norris vypije vodovodný kohútik na ex, Jose tvrdí, že ho to naučil on. Komu už dnes veriť.

WATFORD – LIVERPOOL

Zamakáš, vyskočíš, zašprintuješ, dvihneš hlavu, všade Salah. Nateraz neporazený esprit Merseyboys plní všetky tribúny aj krčmy v lige, pokiaľ ale čakáte na to, že červeným niekto čochvíľa sekne reťaz, potom že lišiacky ťah. Medzi domácimi Hornets a kloppovcami je v tabuľke desať bodov, čo v Premier League znamená len o kus viac ako moja včerajšia esemeska Belucci.

WEST HAM – MAN CITY

Mať Sterlingovu frajerku, kľučku a plat, ležím do konca života v hamoku na Sajšeloch a vôbec mi nevadí, že šprintujem akoby mi klincom prepichli hemoroidy. Pridajte do bledomodrej zostavy šesťdesiatmiliónového Mahreza, ktorý je už teraz o 23% lepší ako keď prišiel z King Power, Fernandinha – najväčšieho zlodeja lôpt od čias Cruyffa, oboch Silvovcov aj s ich nanorobotickou playstation a exportný luxus so Saném na lavičke a povedzte kto, ako, či a kedy môže postaviť Pepemu plešinu dupkom.

TOTTENHAM – CHELSEA

Tráva v podniku Wembley je už teraz vlhká jak miešky pána Greya z 64.strany a to, čo víkendové divadlo pri Temži dnes ponúka chce poraziť všetky futbalové očakávania. Pre nás, čo sme driemali pri Lige maródov, zaručene. Futbalový chrám za 760 miliónov libier aj s 23 tisíckami ton ocele je pripravený na unikátnu šlehu kola, potešte partnerku, prehltnite pizzu, pukajte popkorn, pite pivo, pestujte pohodu.

Parádne premierligotanie, priatelia.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko