Sledujte nás

Anglicko

EPL: Stratí United doma Sny?

Mágia jej guľatého veličenstva v kráľovstve Albionu núka ďalšie dejstvo drámy svojho divadla, lístočky, priatelia…

WATFORD – MAN CITY

Pepeho mlynček na mäso má na decembrovej pažiti Watfordu zomlieť miestne Hornets v 4.2 papierových zápasoch z piatich, pokiaľ tak tomu nebude dnes, pridám si Blahu k frendom na fejse, kúpim Harabínovi letenku do Marakéša a do Vianoc budem Plačkovej čítať pred spaním Andersena. Sane. Aguero. Jesus.

MAN UNITED – ARSENAL

Futbal United, to je ako keď vám zubár na dôchodku vyvŕta tri zuby a povie príďte nabudúce. Pomohlo, ale bolelo a ešte bude. Rashford a Lukaku sú zrelí na seansu u psychológa, po Sanchezovi neštekne v Manchestri už ani dunčo a toľko lôpt, čo v ostatnom zápase stratil Pogba nestratil v časoch Juventusu za rok. Jose má pravdu, tímu došli “mad dogs“ a nádej, že v danej konštalácii niekedy až komicky nekompatibilní Devils pôjdu ešte futbalovo hore je asi ako tá, že Sersen vyhrá titul najrýchlejšieho obrancu v KHL.

Arsenal skoro devastačne rozbil naposledy doma Spurs, ak Bombameyang boys zopakujú podobný výkon aj v Divadle snov, domáci kustódi nech radšej chystajú zo tri prepravky a 30 náhradných fliaš. 

Berte život s humorom a pri stávkovaní radšej pozor na šťastenu – je verná každému, neverná všetkým.

Dopremierligotania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko