Sledujte nás

Futbal

Bundesliga, deň štrnásty

Francúzi sa mocno vzrušili, zákony porušili a zápasy zrušili. Ešteže sa na východ od ohniska protestov hrá futbal. Bundesliga dejstvo 14, zdravím kolektív.

Bayern – Norimberg

Čo sa týka predzápasových predictions ako kurzy, sila kádru, či skúsenosti, tam by som Bayern v tomto ročníku veľmi neťahal, lebo už neraz dali najavo, že je to na figu. V domácej súťaži sú Bavori považovaní skoro za ekvivalent k „Red Debils“, ktorí nevedia vyhrať ani dva zápasy v rade, dlhom, oproti evanjelickému. Teraz ich čaká Norimberg i s našim Adamom Zreľákom, ktorý síce góly dáva, no klub i tak šicko prehráva. Vsadím poznámky na budúcotýždňovú skúšku a 2,43 eura na to, že štvrtý Bayern je viac zúfalý jak 15. Norimberg. Prečo? Lebo Borussia Dortmund.

Hlupák mníchovských podcení a ešte väčší hlupák dá na hendikep lebo slepo verí, dačo také jak Stíví Wonder.

Schalke – Dortmund

V ostatných rokoch je úplne jedno, že kto je na akom mieste v tabuľke, lebo až Ruhr derby /Derby o Porúrie/ ukáže, kto je právom hore či neprávom dole. V posledných dvoch zápasoch si Schalke a BVB rozdelili až 10 gólov a v oboch prípadoch išlo úplne o všetko, lebo verte, že na úrovni nemeckého futbalového fanatizmu nechcete prehrať derby. Ibaže by vám potom nevadil týždenný výsmech v práci, škole, obchode, posteli.

Kurzy 3,4 vs 2,2 a to úplne logicky, veď Dortmund predvádza v aktuálnom dianí lepšiu verziu seba z rokov 2011/2012/2013.

Hertha Berlín – Frankfurt

Do hlavného mesta priletia odvážne Orly, ktoré v tejto sezóne driapu naozaj vysoko. Hertha vs. Eintracht, tabuľkoví skoro susedia z miest 7 a 5, kádre plné mladých pušiek dychtivých minimálne po góle, maximálne po vyššom plate či prestupe do Bayernu.

Iksečka nezarmúti, jedynka vodu zamúti a dvojka familiu Dudovcov kus posmúti. Ja som za x2, lebo Luka Jovič.

Verím, že Mikuláško dal do obloku každému zaslúžené a keď som dobre čítal správy, horí ďalší vagón. Prajem nemeckým futbalom rušený druhý adventný víkend, kolektív.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal