Sledujte nás

Anglicko

EPL: Josého „make or break“

Najlepšia frajerka futbalistu je vraj tá, čo premení každý faul na gól. Impossible is nothing, vitajte znova raz za kanálom, priatelia!

MAN CITY – EVERTON

Lendlovi nikdy nechutila tráva v londýnskom Wimbledone a po poslednej sobote je jasné, že Guardiolovi nikdy nebude tá na Stamfordskom moste pár kilometrov smer severozápad. Absencia Aguera, Bruyna, striedanie Saneho a na konci dňa i zranenie Silvu počas spomínaného zápasu boli mrtvolky, ktoré už nedokázal vzkriesiť ani Jesus, ako bude šejkovcom chutnať ďalšia modrá porcia na domácom tanieri tentokrát na Emirátoch probujte pri kurzoch 1.2 vs 13.5. Pepe je prvý z tých čo vedia, že druhé miesto si okrem histórie pamätá už len vaša žena a pes.

LIVERPOOL – MAN UNITED

Na Anfielde exemplárna mastenica kola, kde na dobrý piskot nebude treba ani nejakého Mertensa. Líder ligy a zároveň jediný neporazený tím v nej predstavuje pre ego ala José falat karé pre dobermana a Donovaly pre Kočnera v jednom, ak škaredému mančesterskému kačiatku, ktorému čas a zmena taktiky pomáhajú asi ako Ibalgin na potrhané väzy dávate šance, potom rátajte grajciar pri 5.9. Bo nič netrvá večne, ani láska k jednej slečne a José je vždy líška všetkými diablami šibaná.

Za Lamanč dnes býva 430 tisíc dospelákov, čo sa topia v gamblingu. Pripočítajte 25tisíc závislých tínejdžrov a berte stávkovanie radšej ako ozdobu života.

Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko