Sledujte nás

Anglicko

EPL: Premierligotavé Vianoce

Lenin je mŕtvy, Mayová posilňuje ochranku, Dortmund padol, Mourinho je fuč a ani Blaha nevyzeral na TA3 práve najlepšie. A sledujúc jak sa i mne trasie ruka, radšej rýchlo k veci. Kolo číslo 18, priatelia!

ARSENAL – BURNLEY

S Arsenalom to naposledy na juhu Albionu u dovtedy vodu šliapajúcich southamptonských Svätcov vyzeralo ako s Knechtovej cédečkom – nosovky nevymažeš, body nedobehneš, Koscielneho nespoznávaš. Na Emery Stadium dnes údajne tutovica pri 1.24 /versus 13.7/, ak chcú Delostrelci od Temže do už teraz natlakovanej prvej štvorky, nesmú veru púšťať body s tímami kdesi okolo 18.miesta tabuľky. Jedno je pred Vianocami isté. Pri menách ako Maitland-Niles, Guendouzi, Aubameyang, Mavropanos, či Gušmundson bude pod Big Benom určite ľahšie klikať jednotku ako sedieť v komentátorskom kresle.

MAN CITY – CRYSTAL PALACE

Všetci hladní, Pepe stále CITY, kurzy 1.15 versus 19.6 mi však prídu až nečakane arogantné. Jou, môže to byť u šejka na Etihade exemplárny kanár, ale aj úplne že iný vták. Hendikepisti, neriskujte. A poprosím, pred penaltou pošlite Sterlinga určite za Panenkom.

CARDIFF – MAN UNITED

Šiel, šiel a nakoniec teda Solšiel. United pod vedením svojej bývalej BabyFace môžu v 330-tisícovej kapitole Walesu nanovo strelecky ejakulovať, keď netrafí na Stadiwm Dinas Caerdydd luk kaku, potom určite Lukaku. Súboj šestnásteho proti šiestemu, ošemetnejší jak milovačka s Plačkovou na Titaniku, tipujte pri 6 versus 1.6. Šanca pre Devils na revival = XXL.

Lepšie ako stávkovať bude dnes nechať grajciar v najbližšom azylovom dome. Želám Vám šťastné, veselé a premierligotavé Vianoce, priatelia!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko