Sledujte nás

Anglicko

EPL: Zastaví Emery Kloppa?

Mágia jej guľatého veličenstva v kráľovstve Albionu núka posledné dejstvo drámy svojho divadla 2018, lístočky, priatelia…

LIVERPOOL – ARSENAL

Z troch predpovedaných dôvodov prečo Liverpool nebude futbalovým majstrom ostrovov zatiaľ nefunguje ani jeden, Klopp naďalej kope cizelovanú ligu sebavedomých dominátorov, Virgil je živý robot, Shaqiri trafí sieť za posledné štyri zápasy viackrát ako v dvadsiatich dueloch predtým a keď popri Manem či Salahovi budú aj takí ako Lovren vešať halfvoleje pod veko, povestná „Premier-ship“, čo nikdy víťazne nekotvila v Liverpoole, tak v máji spokojne urobí. Kedy dostal naposledy Dúbravka štyri kusy nevedel dať z hlavy ani Marcel Merčiak, ak dnes na drne lídra tabuľky pri 1.5 versus 6.2 zopakuje Arsenal futbalovú chrípku, čo chytil naposledy pred 30-tisíckou na Brightone, potiahne domov na juh aj s kanárom. S Lichsteinerom, ktorého spraví aj vozíčkar v prvej rade na Anfield, určite.

SOUTHAMPTON – MAN CITY

Trošku sa zraní Bruyne, trošku Aguero, trošku Silva, trošku šťastena, trošku vás kopne Mourinho efekt a miliardové momentum úradujúceho majstra stratíte skôr než Plačková silonky včera na lyžiarskom kurze. V modrom Mančestri prežili šejkovci Merry KrížMáš, ono rozdávať body je ozaj vždy lepšie na benzínke než na futbalovej tráve. Južné pobrežie u svätej Mary v Southamptone má padnúť pri tutovke 1.08, pošlite tiket ak to máte naopak.

MAN UNITED – BOURNEMOUTH

Jediný rozdiel v tom, či žijete sám alebo s polovičkou je v množstve vlasov vo vani a jediný rozdiel v tom, či vás trénuje Gunnar alebo Jose v počte gólov v sieti rivala. Zatiaľ. Biť drobizg nie je zas až taký zázrak, počkáme si, čo dokážu Devils s big fellas. Pri 1.3 versus 8.6 dnes v Divadle snov vraj nie je o čom. Ibaže by zas bolo.

Berte život s humorom a pri silvestrovaní pozor, aby tie prsty na ulici neboli vaše. Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko