Sledujte nás

Anglicko

EPL: Za kanálom hustne

Kolo roztrhaných tiketov máme za sebou, tí, čo ste ho prežili aspoň s deravým eurom, znova raz vitajte. V krajine Wilka Dobyvateľa kopeme kolo 25, priatelia.

TOTTENHAM – NEWCASTLE

Kopnúť pri 24% držaní lopty dvakrát na bránu je víťazstvo, uhrať zároveň tri body zázrak. Newcastle pôsobil naposledy proti City ako skvadra natestosterovaných ragbistov, ak majú takí pravidelne vyhrávať futbal, skúsim radšej žužovú na fejse. Na Wembley neuhrali Straky od r.1955 doslova nič, dnes ma môžu vďaka absencii Dele Alliho aj Harry Kanea konečne presvedčiť, že vedia viac ako naháňať koženú.

CHELSEA – HUDDERSFIELD

Higuain sa ešte pri Temži ani nerozbehol a už má zranený chrbát, ak má zrovna 31-ročný Gonzalo spasiť modrých, potom je ten Albion za Lamanč vskutku krajina zázrakov. Posledný Huddersfield nemá na Stamforde iné šance iba znova schytať kefu. Aj ako bolestné pre domáci plebs za oných 4:0, čo schytali sarriovci naposledy.

LEICESTER – MAN UNITED

Leicester na Anfield v predošlom kole prekvapil pohyblivosťou i sebavedomím a doma na King Power vôbec nemusí byť tým druhým najlepším na pľaci, o to viac keď vybehne už asi aj s novou akvizíciou Tielemansom. Pogba i Martial doliečujú malé zranenia, slávny Lawro predikuje prvú prehru Devils po ich spektakulárnej rezurekcii od čias The Special One. Nemyslím.

MAN CITY – ARSENAL

Panický strach môže mať dva významy, z ktorých ale Pepe oba zamieta. Duel na Eastlands proti nevyspytateľným Gunners po poslednej smolnej prehre vyblednutomodrých v Newcastli má byť zápasom pravdy, ak Emery – posilnený Denisom Suarezom – zvalí šejka na jeho hrude, Guardiola bude v boji o trón kráľa ostrovov nútený kapitulovať. Titul sa nazasluhuje, titul sa vyhráva.

WEST HAM – LIVERPOOL

Dvanásty WestHam nazbieral nateraz o polovicu bodov menej ako líder od Mersey, keď však rozdávajú rany malí, ešte nemusia bolieť menej. Experti badajú na hre Liverpoolu nervozitu, to isté ale vidí aj laik na hre City. Boj o špicu sa doslova láme každým zápasom, každým hodeným autom a každým hvizdom rozhodcu. Spomeňte si na jasnú penu Liverpoolu proti Schmeichelovi, pri ktorej sa „skutok nestal“.

A propos. Nikdy v živote som nevidel nikoho gestikulovať a manévrovať rukami pri hre, pri jej prerušení a proste vždy viac ako Fandajka. Možno je borec v súčasnosti ozaj najvymakanejším obrancom na svete, skúste ale trapka sledovať 20 minút vkuse a neverím, že nevypnete telku. Sorry, mate, ridiculously unprofessional.

Za Lamanč dnes býva 430 tisíc dospelákov, čo sa topia v gamblingu. Pripočítajte 25tisíc závislých tínejdžrov a berte stávkovanie radšej ako ozdobu života.

Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko