Sledujte nás

Futbal

BRObély predpovedá Ligu majstrov, 5.-6. marec

Tak ako pred časom, aj dnes to šupnem simplicitne, explicitne a bez futílnych floskúl. Vitajte v Lige kamiónov, slovutní futbalomili!

BORUSSIA – TOTTENHAM 

prvý zápas 0:3

Vo Vestfálsku sa dá všeobecne anticipovať domáce tornádo, z pohľadu hostí kalamitnejšie ako to súčasné v americkej Alabame – nič iné dnes totiž pri kurzoch okolo dvanástky žltočiernej proti severolondýnčanom nepomôže. Na Westfalenstadion vygenerujú Marco Reus či Paco Alcacer akiste adekvátnu suficienciu gólových príležitostí, či ich finálna konverzia exituje v konečný postup ale ostáva výsostne diskutabilné.

REAL MADRID – AJAX

prvý zápas 2:1

Dekoratívna dominancia Ajaxu v prvom vzájomnom zápase neeliminovala ošumelý pragmatizmus v poslednej dobe zjavne málo penetratívneho Realu. Po dekadentnom portfoliu z posledných dvoch zápasov proti úhlavnej Barcelone by vypadnutie /bývalých/ kráľov v súboji s predsa len jarnými tulipánkami vyfigurovalo na svätom Bernabeu priam devastačné konzekvencie.

FC PORTO – AS RÍM

prvý zápas 1:2

Podceniť Azuis e brancos doma na Estadio do Dragao by sa pre rímskeho Vlka mohlo vyprofilovať v permanentnú epistaxiu s ireverzibilnou suicidiálnou črtou. Ruvačka na Iberskom polostrove sa javí simplicitne inskrutabilná a môže spokojne skončiť aj 3:3 a viac.

PSG – MAN UNITED

prvý zápas 2:0

Galakticko dopredný drajv Mbappeho s kubatúrou znova streliť tri kusy+ najprv kompletne zdémonizuje zadnú vertikalizáciu Gunnarových vojov, aby potom už všetko v perimetri sto kilometrov a viac. Z Parku princov niekto odíde ako páža, a že bude červené, to vedel aj Ďurinda keď pil hore na Slopane biele. 

Futbal je hra más, čítame sa zas, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal