Sledujte nás

Futbal

Kvalifikácia EURO 2020: So far, so good?

Slováci nesklamali, Angličania gólové vrece rozsypali a portugalským chlapcom zuby zaškrípali. Sumár začiatku dlhej cesty je tu, milý kolektív.

Skupina A

Mať šťastie Angličanov pri žrebe súperov do kvalifikačnej skupiny v živote, som miliardár. Boys s Levom na hrudi i v srdci odohrali dva zápasy, pričom v oboch uštedrili tomu druhému fajnových päť gólov. I keď je turnaj ešte ďaleko, s Anglickom treba rozhodne počítať.

A břatři Česi, uff, výprask od Angličanov im na tento reprezentačný termín stačil až až.

Skupina B                  

Mať v skupine Ukrajinu a Srbsko je zároveň tak dobré, ako zlé. Svoje o tom po posledných dňoch vie aj Portugalsko, ktoré do kvalifikácie nastúpilo ako úradujúci majster Európy. Ešte stále aj s Ronaldom, no napriek tomu len s dvoma remízami. Škrípu zuby portugalských fanúšikov.

Skupina C

Nemecko, Holandsko a ešte nejakí traja do počtu. Druhé kolo kvaldy nám už prinieslo aj šláger gigantov, ktorý mal všetky parametre zápasu jak vínko. Skupinu aktuálne vedie Severné Írsko, no dajte im čas, veď oni spadnú.

Skupina D

Pomerne vyrovnaní súperi, dobrá futbalová kvalita a prísľub tuhých bojov, to nám prináša Dánsko i Švajčiarsko. Okrem nich sa zatiaľ bije aj Írsko, ale to je posledný kandidát, ktorý môže vymiešať karty v skupine dé.

Skupina E

Tzv. naša skupina je zatiaľ veľmi, veľmi, veľmi, veľmi zamotaná. Maďari prehrali s nami, zatiaľ čo vyhrali nad Chorvátmi, ktorí tesne porazili Azerbajdžan, proti ktorému hráme v júni. Mierna zamotávačka alá Danko na tlačovke je však jasným odrazom doterajšieho priebehu skupiny. Naši v Trnave potešili, ale Pavel Hapal nedokázal vyhrať ani v druhom vonkajšom zápase na lavičke slovenskej /jak by Pavel řekl/ řepře.

Proti Maďarom pekne, proti Walesu vlastným zavinením nešťastne a nesmelo. A teraz mi niečo vysvetlite: Je horšie, keď kvalitní futbaloví hráči nevedia hrať futbal, alebo keď vo fajčiarskej kaviarni nepredávajú ziggy? Zamyslenie do ďalšieho sumáru.

Skupina F

V tejto skupine pôjde vo všeobecnosti len o to, ako sa bude dariť španielskemu výberu. Ostatné je pasé iba ak v prípade, že Zlatan sa vráti do repre Švédska a stratený Odegaard nájde na jutube staré videá, kde spravil 100 koníčkov za sebou.

Skupina G

Kým po žrebe boli najväčšie šance pripisované Rakúsku, na západ od Slovenska sa teraz trhajú tikety, dresy i šľachy. Pekne si ide Poľsko, ktoré skladá zostavu odolnú i voči všetkým historickým nepríjemnostiam. Čo vám poviem, kolektív, čoskoro už bude Piatek 🙂

Skupina H

Je úplne jedno, kto je v skupine a komu sa ako darí, lebo v tejto skupine je Francúzsko. Toľko k tomu. /NATERAZ/

Skupina I

Každá skupina potrebuje minimálne dvoch, ktorých zápas sa bude aspoň približovať k šlágru európskeho meradla. Belgicku bolo pridelené Rusko a kým sa čokoládovci neopijú z vodky, bude všetko vcajku. Prvok Hazardium útočí už v dvojnásobnom zastúpení a keď chcete vedieť môj tip na víťaza skupiny teraz, je ním práve flámsko-valónska družina.

Skupina J

Taliani majú fanúšikom čo vracať a okrem Bosny sa v poslednej skupine asi nenájde súper, ktorý by ich mal extra ohroziť.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal