Sledujte nás

Futbal

Liga majstrov: Streda v kocke

Tipovanie je najľahšia činnosť na svete, veď sa môže len prehrať, remizovať alebo vyhrať. Vítam vás pri stručnom preview dnešnej Ligy majstrov, drahý kolektív.

Manchester United – Barcelona

Len pamätníci, zarytí Diabli a stávkari sú presvedčení, že Barca si v Divadle psov nekopne. Oleho efekt trvá, proti presile možno mierne vyprcháva, ale je stále tam. Nový Junajtid má na to poraziť každého, ale to mu ešte ani zďaleka nedáva nádej, aby sa videl medzi najlepšou štvorkou. Ak Pogbovi vyjde deň a obrana nebude kixovať as usual, pfii potom to bude parádnych 90plus minút.

Za mňa asi Barcelona, ale to len preto, lebo Messi 🙂

Ajax – Juventus

Budúcnosť futbalu proti futbalovej megaskúsenosti. Uf, kto z koho? Ajax nemá čo stratiť a bez debát hýri squelou formou, čo sa potvrdilo aj proti Realu Madřid. Či to amsterdamskô chlopci zvládnu celkovo, nevedno, no v domácom prostredí by pokojne mohli pokračovať v spanilej jazde totálneho futbalu.

CR7 je zdravý, Ajax dravý a tak to bude futbal pravý… Netipujte, nestávkujte, len pozerajte a oddychujte, lebo nestáva sa často, že proti sebe idú tak rozdielne a zároveň tak /kvalitou/ podobné kádre.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal