Sledujte nás

Anglicko

EPL: Kríženie modročervených mečov

Na podvečernom Anfielde pretlak jak v rade na Kuliho šouku, prvý versus tretí, 82 bodov versus 66, Premier League kope bratia a sestry fázu, kedy už ver prestáva aj kaka smrdieť. Vitajte.

Liverpool – Chelsea

Jediné, čo v nedeľu na miestnom sakrálnom drne hovorí pre modrú sú štatistiky, možný štart Hudson-Odoia a pravdepodobnosť, že sa niekto z domácej lajny šmykne na drne ala stelárny Steven Dží v roku páne 2014. Chelsea dnes ani v plnej sile nemá mančaft, čo by len tak zahral beatlesákom na banjo, spokojne položte vysmiate éčko pri kurze 997+, že Kepa znova nevystrieda.

Kloppa naopak neopúšťa nádej, esprit ani humor, na pľac vraj červení vybehnú v počte trinásť a dvoch z nich Nemec zavesí Hazardovi rovno na dres. Jou, Jurgenovi nespravili pri Mersey zuby až tak snehovo ako Firminovi, džouker je ale zaručene lepší. Buď jak buď, jedno je isté. Penetrák Reds kope ten naj “up and down” futbal za kanálom a ak dnes – už aj s navrátivším Robertsonom v šíku – klasicky a znova zoberie všetky body, jeho cestu za titulom neohrozí ani Brexit –uja Faraža.

Užite si výstavné kríženie modročervených mečov v zemi Wilka Dobyvateľa a hlavne dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko