Sledujte nás

Futbal

Pád “futbalových” katedrál

Veľké zápasy ukazujú našu malosť a potvrdzujú, že /aj/ futbalový fanda je jeden biblický sebec. Dajte mu moc, a zničí svet so všetkým, čo miluje. Futbalu vrátane. Začne trolovaním o tom, že tím súpera nemá históriu, že je len za špinavé prachy umelovyrobená hračka ropných magnátov, pričom ten tvoj samozrejme postaví štadión za miliardu. A končí to niekde pri “čiernych negroch” v zostave. Neúcta, neláska, lacný hejt. Výdobytok súčasnej doby. Lotrovina.

Liga majstrov včera na Eastlands ukázala okrem červenej karty a penalty úplné futbalové všetko, samozrejme v špičkovej kvalite, ktorá neprišla zadarmo a práve preto sa za ňu zvyknú všade na svete platiť tie najväčšie peniaze. Srdce, nadšenie, zodpovednosť, brutálne tempo. Výkon takého De Bruyna, či Sona ako futbalistov by sa spokojne dal prirovnať k práci kardiochirurgov zachraňujúcich pacienta na operačnom stole. Profesionalita, absolútna koncentrácia na to, čo robím a hlavne viem robiť, lebo som na tom celý život tvrdo makal. A premenil futbalovú podstatu v unikátne umenie, čo stvorené bolo pre radosť.

Pejoratíva a urážky na adresu aktérov včerajšieho futbalového spektákula na sociálnych sieťach sú tak len ďalším pádom katedrál à la Notre Dame. Tých chabo postavených v nás…

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal