Sledujte nás

Anglicko

EPL: Kopeme pomaly za posledné

Ak idú všetky autá v protismere, ste v Anglicku. Najmegalomanskejšia liga na svete kope v sezóne pomaly za posledné, vitajte znova za kanálom, priatelia.

Man City – Tottenham

Po stredajšom ligomajstrovom zápase desaťročia medzi dnešnými súpermi si hneď na úvod, pred výkopom a bez ostychu vyzlečieme dresy, odhodíme klubizmus a povieme čo-to narovinu.

City boli hlavne po polčase o celé poschodie lepší, obrat z 1:2 na 4:2 len dokazuje mentálny hyperpretlak chlapcov platených za rafinované barely. Že nedali bledomodrí na konci dňa sedem, že ich VAR usvedčil o decimetrové stehno z offsajdu, ktorý sa bez ohľadu na pravidlá skrz gazdovský rozum nemôže pískať, lebo Bernardo Silva neprihrával na Aguera úmyselne, že onen Llorenteho gól na 4:3 bola bida, chrabač, šlapka brudná, ušmudlaná, znebaspadnutá aj s polorukou, to je už len šejkova planá chvíľka histórie a ďalšia lekcia o tom, ako nepostupuje lepší. Dá sa pochopiť hejtrov, čo vákuovo trepú o umelovytvorenom mužstve petrolejových zbohatlíkov a ich „neúspechu“, aj to len skrz ďalšie ridikulózne pravidlo o „away goal“? Prišli ste sa kukať na geniálny futbal alebo brýzgať na snahu vytvoriť ho? Go home, gringos…

Laporta treba deportovať a skúsiť psychotesty, ak City resetujú hlavu a nepodľahnú dejavú, nemôžu inak, len znova vyhrať. Tentokrát za plné body.

Nech dnes na Eastlands ale predovšetkým vyhrá radosť z hry, oná sama podstata športu. Radostnú Veľkú noc a dočítania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko