Sledujte nás

Futbal

Bundesliga, dejstvo 30

S Veľkou nocou prichádza veľká dilema či pôst či nepôst. Idzem alebo nejdzem, ešteže je po voľbách, vítam nerozhodný kolektív.

Bayern – Werder Brémy

Bayern sa zvládol pozbierať a po demontáži BVB si pochutnal i na Dizeldorfe, ktorý premohol v pomere 1:4 pre hoscí z Mníchova. Tentokrát sa Kovačovo chlopci predstavia na domácej pôde proti veľmi zaujímavo hrajúcim Brémam, ktoré si dobrou formou razia cestu do Evropské ligy. A že musia Bavori vyhrať všetko, lebo inak bude pravdepodobne nič, to vedia všetci. A vedzme, drahý čítajúci kolektív, že 1 bod naviac v Bundeslige nie je tesnotka, ale ortieľ v znamení nemožného zakopnutia. Keď vľeciš do fortuny dve minuty pred vykopom – toto je tesnotka. 🙂

Bayern, Bayern, Bayern… v sobotu sa budú svätiť gólové košíky v Mníchove.

Freiburg – Dortmund

Neviem, či je ešte vôbec zmysel zapájať do tohto rodinnô-súkromného tajomna iné kluby ako Bayern a Dortmund. Boj o titul po rokoch jak bič, no v prípade BVB to neboli zranenia, ani dážď či mráz ani kobylky… boj o titul si dojebabrali vo vlastnej réžií. Po prehranom šlágri proti Bayernu, kde by the way vyhoreli takým spôsobom, že Notrdam oproti tomu oheň zo zapaľovača, im už nik veľké nádeje nepripisuje, ale pozor… v tom môže byť ich výhoda. A čo sa týka Freiburgu, nezostúpi ani neurobí dieru do Európy, čiže pokojná dvojka respektíve jak uznace za vhodne, čitatelia mojo.

The most important sviatky sú tu a ja by som vám z celého srdca chcel popriať tie najpožehnanejšie dni plné všetkého pozitívneho. Práci česť a futbalu zvlášť, drahý kolektív.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal