Sledujte nás

Anglicko

EPL: Modrejší ustúpi?

Mágia jej guľatého veličenstva v kráľovstve Albionu kope na Eastlands predposledné dejstvo drámy svojho divadla, lístočky, priatelia…

Nuž. Liverpool zvalil nakoniec teda aj dúbravkovcov a figuruje v tabuľke znova a klasicky o tie bradavky vpredu. Síce aj vďaka filmárikovi Fabinhovi a paradoxne zraneniu Salaha, červení fans ale aspoň nemuseli rozbiť nikomu autobus. Sory, Inga:) Mágia hernej karmy od Mersey nestráca svoj ruvavý chtíč, dokáže streliť tri góly so štyroma strelami na bránu, zdá sa, že Šťastena má vybrané. Prečo nie, len si skúsme predstaviť, že by to s Newcastlom skončilo 2:2 a dnes by City doma na Eastlands prehrali. Mňam.

Na Etihad Stadium idú teda zlúpať Guardiola fellas svoj predposledný banán, a ak sa môžu na ceste k titulu na nejakej tej planej šupe predsa len klinicky šmyknúť, tak verte, že presne dnes. Vardyovci pod Rodgersom sú nevyspytateľní jak v časoch, keď kurz na ich modrú ako majstra Albionu atakoval 4000+, Maddison je šialenec, Maguire skala, 21-ročný Barnes megatalent, Vardy znova out-of-blue zabijak. Štýl King Power Boys je presne ten, ktorý precízne a s rozumom prekopne armádu atakujúcich, pretechnizovaných šejkov a zavesí to Edersonovi aj so žuvačkou rovno pod vinkel. Vie to aj Pep, a navyše vie aj to, že s de Bruynom by tá posledná šestka bodov potrebná na titul bola že iná tutovka. Ak Skyblues na domácom drne neukočírujú stále stúpajúcu mentálnu hypertenziu, zápas zatipujem na 2:2.

Bratia a sestry, za šesť dní stvoril Boh svet, na siedmy stvoril futbal. Tešme sa mu a aj v krajine Wilka Dobyvateľa doprajme kráľovstvo najlepším.

Dobre nabrúste pred MS korčule a ešte raz dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Stávka bez rizika za 50 € vo Fortune na prezidentské voľby 2024 - 750x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko