Sledujte nás

Hokej

MS v hokeji spoza gauča, vol. 2

MS v hokeji spoza gauča 2

Druhý a zároveň posledný pohľad na hokejový sviatok v znamení názorov nehokejového priaznivca je tu, tipujúco-maturitný kolektív.

Na internete predvolebné statusy, v rádiu predvolebné diskusie, v schránke predvolebné letáky. Uff, kolektív, bál som sa otvoriť chladničku. Mimo toho chvalabohu priaznivejšie veci ako napríklad pomaturitné šlehy od Beeho alebo dajme tomu vyraďovacia časť MS v hokeji.

V škandinávskom derby porazili Fíni švédskych hokejistov a tým neostávalo nič iné, len odcestovať a švédske stoly vymeniť za švédsku… pohodu. Rusi obrátili históriu a porazili Američanov. Česi poslali Draisaitla plus ostatných hráčov domov Rajnerom bez pridaného pľacu pre nohy (5:1, dole s klouboukem, hoši). A napokon Švajčiari… dostať gól tú necelú sekundu pred koncom zápasu a napokon to i celé prehrať, mať tak v tamojšom parlamente Harabeena, niekto by sa dožadoval kontroly kvôli KOP-ČE-NIU.

Tak ako Česi vytrieskali Nemcov, v semifinále obstáli rovnako proti Kanade, akurát že góly boli v inom garde. Rusi sa s finálovými ambíciami rozlúčiť nechceli do poslednej sekundy, no fínske Jarähatmalajnänää ich futbalovým výsledkom porazili 1:0. Sad Story Bro.

Že je lepšie byť tretí ako druhý, lebo hanba z porážky vo finále a podobné kecy… nejak takto išli do zápasu o bronzovú medailu českí bruslaři. Napokon naši bratia padli až na nájazdy, no patrí im veľký obdiv.

UgroFÍNI napokon vo finále porazili Kanadu 3:1 a z pozície podceňovaného tímu vyhrali tretie zlato v histórii. Nielenže to uzavrelo slovenské MS, ale taktiež od dnes zarmútilo košickoblaváckych „hospodských“, ktorých dni blahobytu a 300%-ných navýšení sú definitívne over.

A k tomu Švajcu, ech, nemali šťastie, neviem čo to síce spôsobilo, no ich zástava je jedno veľké plus.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Hokej