Sledujte nás

Timove postrehy

Postrehy (nielen) zo športového života, vol. 2

Postrehy (nielen) zo športového života, vol.2

Ako som uviedol v úvode prvého dielu, fantázia, chuť tvoriť a blog na BROsport.sk je spojenie, ktoré trvá večne. Vitajte pri druhej časti postrehov, kolektív.

Najnovším postrehom, ktorý rázne zasahuje aj do športového života okolo mňa, sú opaky a paradoxy. A že ak priemerná inteligencia národa závisí od životnej úrovne krajiny, potom sme v poslednej dobe pomerne dosť v trubke. Nespokojná Slovač pôsobí sťaby závidela aj pekné počasie na pohrebe a aj keď je možnosť radovať sa, vždy sa otvorí priestor aj na kritiku.

Sme majstri sveta v hokejbale, no nikto tomu nevenuje zvlášť veľkú pozornosť, bo veď to nezarobí veľa. Klasika na Slovensku, z čoho nie si miliardár, to je na nič. Chalanom gratulujeme, posielame imaginárne bukréty s vizitkou: „BROsport je vám zaviazaný“ a prajeme mnoho podobných úspechov.

Na šport sa je potrebné pozerať ako na formu vyjadrenia samého seba prostredníctvom skupiny respektíve jednotlivcov a každý úspech si zaslúži pozornosť. Či už je to úspech osemročného Ernesta na bardejovskom kole v šachu alebo úspech olympionika na svetovej úrovni. A apropo, v piatok som sa bol pozrieť trošku sociálnejšie v meste Bardejov a tým, ktorí za ním smútia, odkazujem, že ak ste kdekoľvek a nechýbajú vám pohľady na podguráženú mládež, ostaňte v pohodlí svojom.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Timove postrehy