Sledujte nás

Futbal

Kriminálno-finančné kocúrkovo s bardejovským nádychom

V posledných dňoch sa bardejovský futbalový mecenáš dostal za mreže a aby toho nebolo málo, Edo Chmelár zas zakladá nejakú stranu. Čo sa vlastne deje, môj letne-naladený kolektív?

Čo robia na jednom mieste murár, pekár, deviatak zo základky, právnik a automechanik? Prišli na kurz finančného poradenstva. Štartovný joke z kategórie slabších má len načrtnúť, že ani nasledujúce riadky nebudú čitateľom najlogickejšie či najpríjemnejšie a už možno vôbec nie po chuti. Ubehlo zopár týždňov odo dňa, kedy sa priaznivcom bardejovského futbalu konečne odsunuli závesy smútku a obáv. Do Partizána vstúpil nový generálny riaditeľ, investor, mecenáš a ak chcete tak aj model. Pán G. s lookom semifinalistu Farmy 2011 či kandidáta na post seniorkonzultanta vo Winne… ojoj, sorry chlopci, zaťau som do živého.

Finančník a podnikateľ, to je opis zárobkovej činnosti každého tretieho chlopa od Kurova až po Medzev, odkiaľ prišiel práve bardejovský finančný spasiteľ. Na jednej strane, tá finančná podpora na prihlásenie do ligy môže súc, zbytok nebarz. Po odstúpení investora z Poľska sa vedenie Bardejova isto potešilo, že prišiel niekto, kto síce o futbale vie presne ako ja o výrobe golfových loptičiek, no má chuť investovať. Košicko-pražsko-cyperský bizňismen nám však dlho nepomáhal, keďže už zopár dní je súčasťou dvojhviezdičkovej ubytovne s panoramaticko-mriežkovaným výhľadom na okolie (welness každú druhú nepárnu stredu).

Ako v interview pre Korzár avizoval prezident klubu, Stanislav Soroka, klub sa dištancuje od praktík a lapajstiev pána G. v plnom rozsahu, ďakuje mu za prihlásenie do 2.ligy, no bližšie sa vyjadrovať nechce. Diplomatický postoj zo strany bardejovského futbalu hladí na duši, no toto dohru mac muši. Najväčšia pecka je, že postupne sa objavujú aj ďalšie spojitosti s podvodmi zo strany pána G. Pyramídová hra, zatiaľ vraj „len“ 133-tisíc eur v trubke a motivačné statusy – to nikdy neveští pozitívne scenáre. Podľa dostupných informácií hrozí „záchrancovi“ bardejovského futbalu, ktorý si do mesta prišiel pravdepodobne len pre nových spoločníkov, 8 až 12 rokov, pričom samotný obžalovaný požaduje stíhanie na slobode. Pán, ktorý svoje korunky nabral ktovie kde, sa tiež pod značkou spoločnosti NFL podieľal ako sponzor turné Katky Knechtovej, pričom prsty v chrapúňskych ojeklamstvách mala mať aj jej sestra. (uff, muoj bože)

Ak vás vo veku 16 rokov neťahá štúdium či práca normálnych rozmerov ale mercedesy a lode, choďte skúsiť pyramídy najskôr do Egypta. A vedzte, že hore vyjde prvý a ostane tam vždy ten najprefíkanejší a najzákernejší, nie ten najmúdrejší.

A hej, Partizán Bardejov, hlavy hore, kopačke na nohe, ice a vyhrajce.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal