Sledujte nás

Futbal

FC Košice – Slavoj Trebišov, pozápasové review

Je to tu. Dlho očakávaná chvíľa pre všetkých Košičanov. Premiérový domáci zápas FC v druhej lige, pričom ako súpera hostíme suseda spoza humna, Trebišov.

FC Košice - Slavoj Trebišov review

Je to tu. Dlho očakávaná chvíľa pre všetkých Košičanov. Premiérový domáci zápas FC v druhej lige, pričom ako súpera hostíme suseda spoza humna, Trebišov.

Po nie príliš vydarenom úvode sezóny a prehre z posledných minút 1:2 na štadióne Podbrezovej chcel domáci celok už bodovať naplno. Nuž a dnešné východniarske derby sa na to javilo ako najlepšia príležitosť. Na štadión si našlo cestu viac ako 1 400 fanúšikov, čo je vzhľadom na netradičný piatkový termín skvelý výsledok.

Spočiatku zápasu opatrná hra v strede ihriska plná vágnych prihrávok a nepresností… bohužiaľ pokračovala počas celého prvého polčasu. Obrana hostí pod taktovkou skúseného Ľubomíra Korijkova, odchovanca košického futbalu, dokázala navyše zmariť akékoľvek aktivity domáceho celku smerom k bráne súpera. Po 45 minútach hry sa tak hráči otočili smerom ku kabínam za nerozhodného stavu 0:0.

Druhé dejstvo bolo (aspoň z pohľadu gólov) už o poznanie zaujímavejšie. Ako prvý sa presadil hosťujúci Zsigmond, na čo však dokázal po troch minútach reagovať utešenou strelou ašpirujúcou na gól zápasu domáci Gall. Aj ďalšiu dvojicu gólov už ku koncu zápasu, vsietenú však v opačnom poradí, delilo len niekoľko málo minút. Vyrovnaný zápas s porovnateľným počtom šancí na oboch stranách sa nemohol skončiť inak než remízou. Bo vraj rovnováha vesmíru. A tak 2:2.

Nevadí. Úvod sezóny, pochopiteľná vyklepanosť aj napriek silným rečiam a kopačky so zviazanými šnúrkami dokopy pred domácim publikom. To všetko pominie a verím, že sa dočkáme pekných trojbodových výsledkov na konte košického FC.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal