Sledujte nás

Futbal

Bucľatý Lukaku a jeho problémy

Keď sa prednedávnom vypustila informácia o prestupe Belgičana Lukakua do Interu Miláno, srdce nejedného fanúšika Red Devils zaplesalo.

Začiatok tam mal síce dobrý, no potom začal byť v Manchestri skôr terčom posmechu. Najmä prvý dotyk s loptou a dribling boli dôvody, prečo bol na sociálnych sieťach skutočne „obľúbený“. Na jeho výkony v drese Manchestru United sa tak asi nebude spomínať v dobrom a zrejme aj samotný Lukaku bude chcieť začať v milánskom klube úplne novú kapitolu svojej kariéry.

Nuž a teraz sa Belgičan potýka s úplne novými problémami. Kvôli vskutku kurióznemu dôvodu pravdepodobne nenastúpi na prvý zápas Seria A proti Lecce, čo Antonio Conte určite nevníma ako pozitívum pri 80 miliónovej posile. O čo ale ide?

Lukaku neschudol toľko, koľko od neho bolo požadované od jeho príchodu do Milána. Podľa vyjadrenia talianskeho novinára Tancredi Palmeriho Lukaku absolvoval po príchode váženie s výsledkom 104 kg a do začiatku sezóny nedokázal schudnúť na hranicu 100 kíl.

Nuž, nie práve najlepší štart v novom klube. Už v manchesterskom drese bol často Lukaku kritizovaný za svoju fyzičku a nadváhu, no teraz to naberá úplne nový rozmer. Silová hra a objemné svaly boli pre Belgičana poznávacím znamením, no môžu byť práve aj dôvodom, prečo jeho hra zaostávala za očakávaním.

Pokiaľ dokáže Romelu schudnúť na pôdovnú formu, akú mal napríklad v Evertone, môže byť pre Inter naozaj platným hráčom. Držíme palce!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal