Sledujte nás

Futbal

Kvalifikácia ME 2020: Not great, not terrible

Kvalifikácia ME 2020: Not great, not terrible

Ďalší reprezentačný termín je za nami. Ako si viedli reprezentácie od Nemecka cez Slovensko až po San Maríno? Takto…

Skupina A

Anglicko si drží prvé miesto v tabuľke a nevyzerá to tak, že by sa Viktoriáni plánovali z vrcholu sťahovať. Septembrové zápasy to len potvrdili, keďže zverenci Garetha Southgatea si poradili 4:0 s Bulharskom respektíve 5:3 s Kosovom. Dva zápasy, 9 gólov a takmer istá miestenka, well done, lads.

Česko si až tak dobre neviedlo. Naši susedia prekvapivo podľahli Kosovu a aj napriek tomu, že v Montenegre vyhrali rozdielom triedy, si svoje pôsobenie v skupine A pomerne dosť skomplikovali.

Kosovo celkom pekne s nádejou na turnaj, Bulhari a Čiernohorci do počtu.

Skupina B

Po žrebovaní by nik ani nepripustil, že na prvom mieste bude niekto iný ako Portugalsko. Západní Pyrenejci však na začiatku mierne zakopli dvoma remízami, čo si však v aktuálne skončenom reprezentačnom termíne vynahradili. V Srbsku vyhrali 2:4 a v Litve až 5:1, pričom 4 góly by CR7, echt frajer.

Prvá Ukrajina si razí cestu na budúcoletné ME a aktuálne stojí na prvom mieste s 13 bodmi, veď im aj patrí. Srbi musia zapnúť všetkých IČov v krajine a dúfať v dobro futbalového osudu. Luxemburci a Litva majú spoločné dve veci – rovnaké začiatočné písmeno a žiadnu šancu na kvalifikovanie.

Skupina C

Nemci celkom podľa očakávaní, Holandsko zas a znova za očakávaniami zaostali a neuveriteľní Severní Íri. Len toto som chcel k skupine C.

Skupina D

Írsko, Dánsko a Švajčiarsko si stále striedajú poradie v tabuľke, delia si body a na diaľku sa naťahujú, kto napokon postúpi. Najlepšiu východiskovú pozíciu drží Írsko s 11 bodmi, tretí sú s ôsmimi bodmi Švajčiari. Bude to ešte napínavé. Gruzínci a Gibraltár? Platí o nich to isté, čo o outsideroch zo skupiny B…

Skupina E

Naša skupina. Víš kolik múže mít Slovensko bodú, ty skupino? Fajných 9… Pri našom nešťastí v nešťastí, nevydarených zápasoch a výhovorkách je to skvelý počet. Chorváti nám ukázali, že šťastena na tak vysokej úrovni nejestvuje a vyhrá ten, kto má kvalitu. Proti južným /susedom/ sme sa aspoň namotivovali a hrali naozaj perfektne, no čo z toho, keď teraz polovica repre zas nebude mesiac okrem tréningu hrať. Neva, druhé miesto o skóre a vzájomné zápasy pred Puškášovcami a len bod od prvých Vatrenov. Waw, vyzerá to dobre.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal