Sledujte nás

Anglicko

EPL: Návrat klubového futbalu na Ostrovy

EPL: Vardy

Lenin je mŕtvy, Kotleba po rozvode, Kližan predal Lambodžini a kým Boris totálne dokaká Brexit, hopsásá ešte aspoň párkrát za Lamanč. Kolo kolo mlynské číslo 5, bratia a sestry.

LIVERPOOL – NEWCASTLE

Salahovi s Maném po sfúlenom extempore druhomenovaného v ostatnom zápase už stihol Firmino na beatlesáckej 10 Mathew Street načapovať pár udobrených ginesov, a tak kým si dnes pruhovaní zo severu na hladnej tráve noMercySide dobre zabehajú, schytá Dúbravka ďalšiu exkluzívnu štvorku do rodinnej kroniky.

MAN UNITED – LEICESTER

Nikdy nepodceň Vardyho kým nemá pod pazuchou štyridsiatku a na nohách lyžiarky, v Divadle snov sa dnes osemdesiat kiliek na týždeň po dvoch+ Redbuloch a pixlovke Leucínu najprv 53 minút popľantá pred Geovým vápnom a potom zacvičí /ex/kamošovi Megvajerovi takú spartakiádu, že ten nespozná vlastné tehličky. A ak vám na hodine angličtiny náhodou nejde spelling, stopro skúste nejakého Çağlar Söyüncü. 

NORWICH CITY – MAN CITY

Keď má niečo v tejto sezóne okradnúť nebeských o titul, bude to VAR. Kurz 3. Pepeho playstation má dnes u kanárikov v Norfolku štyri problémy. Sú to tieto tri. Kto a kedy. A potom už len génius De Bruyne.

S pozdravom Nikdy nepískaj na súperovu hymnu a keď vyhráš skrz gól z ofsajdu, neteš sa akoby si zbalil Bellucci sa s vami lúčim a… 

Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko