Sledujte nás

Futbal

Bundesliga 2019/20, dejstvo 6

Čo je najhoršie na sobote? Uvedomenie si, že je ešte len streda. Vítam vás pri preview 6. kola nemeckej Bundesligy, jesenný kolektív.

Paderborn – Bayern Mníchov

Nováčik dovedna po piatich kolách medzi elitou vyhúkaný jak rybka prvých 49 sekúnd v novom akváriu, jeden bod, štyri prehry a posledné miesto. Na druhej strane bude stáť Bayern, nadupaný a odhodlaný čo najskôr opäť obsadiť prvé miesto. Na ihrisku slabých je to vždy ešte väčšia trápenka, lebo podceňovanie, odhodlanie outsidera a podobné záležitosti. Bite na Bayern, aj s hendikepom, verte mi.

RB Lipsko – Schalke 04

Líder z východnej časti Nemecka má tak mladý a talentovaný káder, že ich to môže napokon pripraviť o všetko. Nie však proti rozhodenému Schalke. Tri výhry v rade poženú síce hostí za ďalším bodovým ziskom, no je viac než pravdepodobné, že banícke čumáky 0štyriek narazia na tvrdohlavé býčie rohy. Werner 2x.

Dortmund – Werder Brémy

Boli časy, kedy som Werder považoval za jeden z naj nemeckých celkov. Ale zas boli aj časy, kedy som veril na darčeky od Ježiška. BVB musí a ak nie, tak to bude náhoda, lebo aktuálne v Nemecku nie je okrem Bayernu tím, ktorý by dokázal 90plus minút odolávať dynamickému 4-2-3-1 v podaní BVB. Kurz 1,3 z biedy nevytiahne, ale veď prečo nie.

Všetkým prajem športom rušený a rodinou plný víkend a k tomu Ježiškovi – pozrite sa na to z tohto pohľadu: Kto verí, dostane vždy čo si želal, ale čo ten, kto už neverí? Dovidenia pri ďalších riadkoch, kolektív.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal