Sledujte nás

Anglicko

EPL: Ustúpi v Goodison Parku modrejší?

Hemingway tvrdí, že jediné skutočné športy sú automobilové preteky, býčie zápasy a horolezectvo. Všetko ostatné sú iba hry. Tak poďme hrať. Kolokolo mlynské číslo sedem, priatelia.

SHEFFIELD – LIVERPOOL

V južnom Yorkshire kope na 33-tisícovom Bramall Lane európsky šampión a pokiaľ ešte chcete nejaký ten bilet s exkou na udobrenie, spoko ešte rýchlo s parazolom pred bránu a za 1300libier rovno z kešeni. Na hlavu. Kloppovci zvalia domáci erb už do polčasu, ak vás svrbí groš, položte ho radšej na Borisov odpal z politickej rampy ešte pred Brexitom.

EVERTON – MAN CITY

Potom, čo šejkovia pokosili v ostatnom kole doma s Watfordom trávu a skompostovali ju aj s autobusárom /8:0/ mnohí aj dnes veria, že v Liverpoole ustúpi modrejší, bo že vraj nemusíte byť hneď najlepší, stačí, ak hráte pod Guardiolom. V Goodison Parku mi zakýva z tribúny hurráá aj Rasťo Kica, držím palce, nech mu to vysnené selfíčko s Pepem vyjde. Bo bars dobre pamätám, ako ma kedysi za plotom v Upton Parku odfajčil nejaký Andy Carroll. PS: Neviete, kde je Foden?

MAN UNITED – ARSENAL

Najslabší tím Devils od vzniku Premier League, toť teda aspoň podľa niektorých ostrovných punditov, kope už pomaly o Solšjerovu hlavu, ak v Divadle stále akosi smutných snov nezadrú Reds v pondelok večeobamejangovcom gule v kanóne, môžu si hneď po zápase v slávnom Bunny Jackson´s pri vychladenom ginesíku škrabať svoje.

A dajte deti na futbal. Traja držitelia Nobelovej ceny si rozdelia za celoživotné dielo 915 000 eur. Tipnite si, za aký čas spraví túto sumu taký Ronaldo.

Take it Easy a dopremierligotania, priatelia…

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko