Sledujte nás

Anglicko

EPL: Výstavná ruvačka ofenzív na Anfielde

Premier League Wijnaldum

Žena je ako kúzelnícka finta. Ak ju chceš obdivovať, nesmieš jej rozumieť. Poďme preto radšej na futbal, za Lamanč kopeme kolokolo mlynské číslo 8, priatelia.

LIVERPOOL – LEICESTER

Tri flašky Cherry Active, 30ml ktorého sa vyrovná konzumácii dvadsiatich troch druhov ovocia alebo zeleniny má Jamie Vardy už v batohu, nakoľko mu spolu s mínus 135kou v milovanej kryokomore pomôžu prekabátiť štatistiky /domáci neprehrali na Anfield proti Foxes od r.2000/ a WINdajka ukáže zaručenú exkluzivitu sľubujúca realita bitky červenej a modrej fregaty na Mersey. Maddison je fit, výstavnú ruvačku ofenzív si určite nenechajte ujsť. Hey, Roger, welcome back!

MAN CITY – WOLVERHAMPTON

Ak chcú šejkovci titul, musia na Eastlands tímy ako je vlčia svorka z Wolverhamptonu prášiť aj s kobercami, navyše keď na domácej hrude neboli týmto súperom v lige porazení od r.1979. Dvadsaťsedem gólov Pepeho modrej v siedmich kolách veští na Etihade ďalšie inferno, ak dnes škrtáte dvojku, určite pošlite fotku. 

NEWCASTLE – MAN UNITED

V Parku svätého Jamesa tasí Diabol tupé vidly, slávni ale neraz vedia aj s malým gašparkom zahrať veľké divadlo. Steve Bruce po ostatnom kole má jasné dve veci. Že radšej schytať raz 5:0 ako päťkrát prehrať o gól, a že proti stále sťaby lesk strácajúcim Solšjerovcom – dnes bez Pogbu a Martiala – je neukopať doma remízu horšie ako urvať kruciálny ligament na stužkovej pri tangu s opitou Plačkovou.

S pozdravom že poriadkumilovné ženy nie sú tie, čo sa skoro spratajú sa s vami lúčim a dopremierligotania, priatelia…

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko