Sledujte nás

Hokej

HC Košice doma s poriadnou hanbou

Nasledujúce riadky sa mi vôbec nepíšu ľahko. Najmä z toho dôvodu, že od košických Oceliarov očakávam vždy len ten najlepší výkon.

HC Košice - Detva

Dnes to však bolo od začiatku pomerne rozpačité. Do Steel Arény zavítali chlapci z Detvy a kto si myslel, že prišiel fackovací panák, bol na poriadnom omyle. Začiatok hry sa síce odohrával v obrannom pásme hostí, no tí dokázali viackrát hneď v úvodnej tretine pohroziť z protiútokov. Úvodná tretina skončila bezgólovou remízou aj napriek dobrým šanciam domácich či dokonca tyčke Repeho.

Detvania vstúpili aj do druhej tretiny bez prehnaného rešpektu a prinieslo im to ovocie. V priebehu 25 sekúnd totiž dokázali vymazať gól Haščáka z 27. minúty a otočiť skóre zápasu. Oba góly hostí zariadil exkošičan Sýkora. Prvý gól vsietil z dorážky, ten druhý z trestného strieľania. Košičania sa z tejto facky už nespamätali, naopak v 53. minúte inkasovali tretíkrát, a to dokonca v oslabovke po hrubej chybe domáceho gólmana. Autorom gólu nebol nikto iný, než Sýkora. Ten tak zavŕšil hetrik. Na konci zápasu sa už len dokonala nemohúcnosť domáceho tímu v podobe ďalšieho gólu v bránke Škorvánka.

Konečné skóre 1:4 v mojich očiach neodzrkadľuje dianie na ľade. Obrovské množstvo nepremenených šancí domácich, slabé presilovky a tiež hlúpe vylúčenia však dnes stáli Košičanov cenné body a aj prvú priečku v tabuľke.

Pevne verím, že sa Košičania prinavrátia k výkonom, o ktorých som písal ešte pred sezónou. Káder na to majú, rovnako tak skvelých vodcov na lavičke.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Hokej