Sledujte nás

E-športy

Barber ponúka strih zadarmo každému, kto ho porazí vo FIFA 20

Prídete do barber shopu na nový fešný strih a dostanete možnosť získať ho úplne zadarmo. Ako?

Barber FIFA 20

Predstavte si to. Prídete do barber shopu na nový fešný strih a dostanete možnosť získať ho úplne zadarmo. Ako? Jednou hrou FIFA 20.

CSF Barbering je holičstvo v srdci anglického Nottinghamu. Zvonku si ho ani nemusíte všimnúť, no vnútri sa skrýva skutočná výzva. Okrem zostrihu tam majiteľ Connor Storer-Fry ponúka všetkým „pánom na holenie“ možnosť získať nový účes úplne zadarmo, a to vtedy, keď ho dokážu poraziť v zápase obľúbenej hry FIFA 20.

Playstation 4 pripravené, hra sa môže začať. Viete ale, v čom spočíva najväčšia sranda? Hrá sa v štýle „double or nothing“, čo znamená, že výhra síce prinesie službu zadarmo, prípadná prehra v zápase však pánom z peňaženky vyberie za strih dvojnásobne vyššiu sumu, ako je v cenníku.

„Priemerne porazím viac ľudí, než s koľkými prehrám, no to je len z toho dôvodu, že FIFA obľubujem už od roku 2003,“ rozpráva o svojej zábavke Connor.

„Štandardný zostrih pre pánov je za £9. Študenti to majú za osem. To však nezahŕňa najobľúbenejší strih, ktorý stojí £12,50. Zákazníci väčšinou chcú práve tento skin fade zostrih kombinovaný s úpravou brady, čo stojí £15. Takže buď dám zadarmo službu v tejto hodnote, alebo zinkasujem šťavnatých £30,“ pokračuje barber Connor.

Nám neostáva nič iné len podotknúť, že toto je skutočne exkluzívny nápad.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v E-športy