Sledujte nás

Anglicko

EPL: Šouka v Divadle kaziacich sa snov

Keď som bol malý, bol som taký škaredý, že mi na krk zavesili rezeň, aby sa so mnou hral aspoň pes. Zlé jazyky za Lamanč tvrdia, že United už nepomôže ani rezeň.

Manchester United - Liverpool

Keď som bol malý, bol som taký škaredý, že mi na krk zavesili rezeň, aby sa so mnou hral aspoň pes. Zlé jazyky za Lamanč tvrdia, že United už nepomôže ani rezeň. Kolokolo mlynské nambanajn, priatelia…

CRYSTAL PALACE – MAN CITY

Kurz, že Nebomodrí v ostatnom kole doma na Eastlands pri držaní lopty 76:24 netrafia ani raz do súperovej siete a ako bonus schytajú dva do tej svojej sa blížil k starým dobrým leicestrovským 4 500+, hosana blahoslavení, čo verili a položili. Na Vlkov, samozrejme. Guardiolovci, aj pre mňa netradične, profilujú parciálnu mentálnu naštrbenosť, že ich rozbijú aj londýnske Kryštály má byť podľa expertov prekvapenie, ktoré by ma ale vôbec neprekvapilo. Tipujem 1:3. Vrahim Streling.

MAN UNITED – LIVERPOOL

YNWA boys nespravili tri body na Traforde päťkrát 365 dní, paradoxne ale tak ťažkí favoriti akými sú práve dnes oni v Divadle kaziacich sa snov nepamätá ani Merčiakova kronika. Domáci Diabli nevyhrali posledné tri ligové zápasy a chytiť sa bodovo práve v nedeľu proti nekompromisnej Kloppovej rozbuške z čela tabuľky, navyše bez De Geu a Pogbu v hernej línii, to radšej uverím Dobroslavovi, že v Gorile slávil dobro.

Či v Manchestri prekvapivo strelia Solšjerovi tupé vidly alebo exploduje pod ním rovno kreslo aj s pružinami ukáže výstavná šleha vikendu, lejdz and džents, manželku do Teska na trojité late, deti do chladničky alebo na šnúru od prádla, v Theatre of Dreams kopeme že MUST.

Tip 1:3. Svalah. Mané. Firmino.

Predpokladané zostavy

UNITED

Romero; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Young; McTominay, Pereira; James, Mata, Rashford; Martial.

LIVERPOOL

Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane.

Dnes už nie som malý a konečne vyzerám perfektne. Vo všetkom. Okrem zrkadla. Dopremierligotania, kamaráti

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko