Sledujte nás

Futbal

Miniligový BROsport.sk s ďalšou výhrou

Od aktuálnej sezóny máme v košickej futbalovej minilige svoje zastúpenie aj my. BROsport.sk do toho!

Košice miniliga BROsport.sk

Nedeľné doobedie patrí už ako zvyčajne miniligovým zápasom, v ktorých máme aj my svoje zastúpenie. Partia šikovných futbalistov z Košíc a blízkeho okolia oblieka od aktuálnej sezóny dres BROsport.sk a my podrobne sledujeme ich výkony.

Dnes presne o 12:00 nastúpili BROsporťáci proti tímu Stanica Košice a všetko nasvedčovalo tomu, že to bude skutočne dobrý zápas. Oba tímy sú totiž v tabuľke na susedných priečkach – Stanica na priebežnom štvrtom, a BROsport.sk na piatom mieste, pričom za súperom sme zaostávali len o gólový rozdiel. Na vedúcu pozíciu v lige strácali pred zápasom oba tímy len päť bodov. O motiváciu tak nebolo núdze.

Od úvodného výkopu sme opraty zápasu zobrali do vlastných rúk a súpera sme nepustili takmer k žiadnej šanci. Sám za seba hovorí aj konečný výsledok 7:1, pričom aj ten jeden inkasovaný gól prišiel po našej zbytočnej strate. Súpera sme tak v tabuľke poľahky preskočili.

Už o týždeň o tomto čase čaká našich BROsporťákov náročný a dôležitý zápas proti majstrom z predchádzajúcej sezóny a aktuálnym lídrom tabuľky. Tím Smečka 22 KPK v tejto sezóne nestratil ešte ani bod a tak sa bude určite na čo pozerať.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal