Sledujte nás

Tipérska poradňa

Tipérska poradňa: Liga majstrov, 23. október

Vitajte pri pokračovaní našej tipérskej poradne. Dnes sa zameriame na zápasy Ligy majstrov, v ktorých sa určite máme na čo tešiť.

Tipérska poradňa Messi

Liga majstrov pokračuje svojimi ďalšími zápasmi a tak nechýba ani druhý diel tipérskeho seriálu. Dnes vám ponúkneme tipy dokonca od dvoch našich redaktorov. Budeme radi, ak sa našimi tipmi inšpirujete, prípadne sa s nami podelíte o svoj názor dole v komentároch.

Stew

Ajax Amstredam – Chelsea

Modrí zo Stamfordského mosta bez Kanteho i Barkleyho budú musieť proti domácemu ofenzívneho voju, vedúcemu skupinu H i domácu Eredivisie doslova kusať trávu, a ešte ani to im nemusí stačiť. Možno unikátny čierny žrebec Abraham.

Odporúčaný tip

Výsledok zápasu – Chelsea @ 3.02 (Tipsport)

Genk – Liverpool

S troma bodmi v tabuľke po dvoch zápasoch dnes môže Klopp jediné. Zbiť outsidera hneď do polčasu. Jeho vlastnéhorozpadu. Lebo Salah. Ibažeby bol Lovren proti.

Odporúčaný tip

Výsledok 1. polčasu – Liverpool @ 1.68 (Tipsport)

Slavia Praha – Barcelona

Katalánski fans, čo už pekných pár rokov nechcú byť doma Španieli, točia od rána pikantný guľáš a hustú penu U Fleku, či ich favorizovaný Messiband večer na Vltave rozpáre domácu „sešívanú“ je hlavne v Lige šampiónov ale dilema večera.

Odporúčaný tip

Výsledok zápasu – Barcelona @ 1.49 (Tipsport)


Timo

Ajax Amsterdam – Chelsea

Oba celky prežívajú veľmi spokojné obdobie ako v lige, tak v Lige majstrov. V Amsterdame sa v stredu večer stretnú dva mladé kádre plné kvalitných talentov a bude naozaj ťažké uhádnuť, kto bude po zápase šťastnejší. Stávková kancelária Tipsport uvádza na domácich kurz 2.34 a na hostí až 3.02. Z môjho pohľadu by sa mohlo oplatiť veriť anglickej Chelsea. 

Odporúčaný tip

Výsledok zápasu – Chelsea @ 3.02 (Tipsport)

Genk – Liverpool 

Aj keď je Liverpool považovaný za najlepší tím sveta, na ihriskách súperov im to v Lige majstrov príliš nejde. Belgický súper mu to dnes istotne nedá zadarmo a preto ak radi riskujete, tip na remízu nemusí vôbec skončiť zle. 1.3 na LFC poteší, pre tých s gurážou 10 plus na Genk nemusí byť až tak nereálne. Za nás Liverpool, určite, bez debát.

Odporúčaný tip

Výsledok zápasu – Liverpool @ 1.30 (Tipsport)

Inter Miláno – Dortmund 

Inter je v talianskej lige v megaforme, no v Lige majstrov má za sebou remízu, prehru a teda 1 slabý bod. Dnes teda musí proti BVB zabrať na 120% a dokázať, že je hodný jarnej vyraďovačky. Na Dortmund plesli kurz 3.3 a na domácich /až/ 2.33 – takto budeme tipovať aj my. 

Odporúčaný tip

Výsledok zápasu – Inter Miláno @ 2.33 (Tipsport)

Slavia Praha – Barcelona 

Kurz 1.49 na FC Barcelona proti Slavii Praha sa môže zdať na prvý pohľad ako dobrý joke. České stávkové praskajú vo švíkoch a ak dnes Sešívaní vyhrajú, zajtra idem na PEVŠ, externe. 

Odporúčaný tip

Výsledok zápasu – Barcelona @ 1.49 (Tipsport)

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Tipérska poradňa