Sledujte nás

Anglicko

EPL: Bubáky na modrú

Ďalšie kolo ligy líg volá a s ním prichádza aj naše už tradičné zhodnotenie tých naj zápasov.

EPL: Bubáky na modrú

Ak chcete, aby od vás v robote nežiadali výsledky, treba byť hrobár. Koľko trénerov aj za Lamanč mu asi závidí. Kolokolo mlynské číslo desať, priatelia.

Man City – Aston Villa

Celkom by ma zaujímalo s čím presne vybehol v ostatnom kole Pepe na Stonesa, naposledy ma verte že tak zvozila učka keď som sedel v zuške za piánom a nohy mi ešte viseli zo stoličky. Na Eastlands to dnes vyzerá na bohapusté zneuctenie Víly z Birminghamu, najprv to chce eliminovať Jacka Grealisha a potom už zbohatlíci a dobrodruhovia kláďte ALL IN bubáky na modrú. To aj za minule. Au.

Liverpool – Tottenham

Vsadiť na Tottenham je ako skúsiť v beemvečku namiesto erbegov mačety, ak to vyjde si pán, ak nie, si v azyláku. V lepšom prípade. Na Anfield Road sa na konci dňa všeobecne očakáva pustené perie, mierne risknúť ďalšiu z dekoratívnych remíz bude iste rozumnejšie ako veriť, že raz tľapnete Kardašianku po tangáčoch.

Norwich – Man United

Odkedy The Canaries v lige šokovali šejka z Etihadu už neupípli ani tón, ak cez víkend už hádam akcelerujúci Devils neukopú na drne u predposledného všetko, výkon i bod proti Liverpoolu im pomôže asi ako mne Ibalgin na rupnutý predný väz. 

Stávkujte s rozumom, ono je vždy lepšie byť ženatý, ako mŕtvy. Dopremierligotania, kamaráti!

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko