Sledujte nás

Bojové športy

UFC 244: Oplatí sa privstať si

V nedeľu ráno sa môžeme tešiť na skutočnú oslavu MMA. Čo všetko nás čaká?

Oslavu 26 rokov UFC a zároveň 500. turnaj na svojom konte zaknihuje zajtra nadránom najväčšia MMA organizácia sveta v newyorskej Madison Square Garden.

A verte tomu, že to bude veľkolepá show, lebo takto nabitú kartu si veru ani len nepamätáme.

Už keď na prelims karte sa predstavia mená ako Johnny Walker, sedmička poloťažkej váhy Corey Anderson, dvanástka pérovej váhy Shane Burgos či bývalý šampión ťažkej váhy Andrei Arlovski, tak sa skutočne máme na čo tešiť.

Hlavnú kartu odštartuje zápas ľahkej váhy, kde sa predstaví doposiaľ neporazený Gregor Gillespie (13-0) a proti nemu nevyspytateľný Kevin Lee. Ďalej nás čaká súboj ťažkej váhy, kde po dvoch porážkach v rade bude chcieť naskočiť na víťaznú vlnu americký bombardér Derrick Lewis a v ďalšom zápase weltrovej váhy pôjde o posunutie sa v rebríčku a o možnosť priblíženia sa k titulovému zápasu pre deviatku Stephena Tompsona a štrnástku Vicente Luqueho.

Na záver eventu už len čerešnička na torte v podobe zápasu Gastelum vs. Till a súboja titul BMF. Ten bude odovzdávať Dwayne “The Rock” Johnson a pobijú sa o neho Jorge Masvidal a Nate Diaz!

UFC 244 môžete sledovať od 3:00 ráno na stanici Nova Sport 2. Bude to skutočná oslava MMA, ktorej sa oplatí obetovať aj tých niekoľko ranných hodín spánku.


MMA v hrsti

Ak sa vám náš prvý článok na portáli BROsport.sk páči, môžete nás nájsť a sledovať aj na Instagrame. Sme @mma_v_hrsti a budeme vďační za každého nového followera. Robíme to pre vás, ďakujeme. 

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Bojové športy