Sledujte nás

Bojové športy

UFC 244: Šouka, ako sa patrí

UFC 244 už pozná svojich víťazov. Ako celý turnaj prebiehal?

Máme za sebou parádny turnaj UFC 244! Ako sa to však celé udialo?

Jorge Masvidal získal titul BMF, keď žiaľ po treťom kole doktor zastavil zápas kvôli cutu, ktorý mal Diaz na tvári. Diaz však ťahal za kratší koniec už od samého začiatku. V úvode prvého kola mu dal Masvidal tvrdý lakeť a následný kop do tváre, čím ho nad pravým okom nepríjemne otvoril. Masvidal bol počas celého fightu presnejší a tvrdší a všetky tri kolá s určitosťou vyhral. Po zápase sa obe strany vyjadrili, že určite sú za odvetu a nám tak ostáva iba čakať, čo sa bude diať ďalej. Dana White sa však vyjadril, že o rematch záujem nemá a ani ho neláka. V každom prípade “The Baddest Motherf*cker on the Planet” je zo strany východu a je to Jorge Masvidal.

Sklamaním večera bol určite hlavný predzápas Till vs. Gastelum, ktorý unudil zrejme každého nabudeného fanúšika. Na body zvíťazil Brit Darren Till a vstúpil do, pre neho novej, strednej váhy víťazne.

Titul K.O. večera si zaslúži Kevin Lee, ktorý v prvom kole parádnym highkickom uspal doposiaľ neporazeného Gregora Gillespieho.

V súboji ťažkých váh sa na víťazstvo natrápil Derrick Lewis, ktorý pred zápasom sľuboval K.O. v prvom kole, no rozhodnutie ostalo až na rozhodcoch. Tí prisúdili víťazstvo na stranu Lewisa. Za zmienku určite stojí určite aj porážka Johnnyho Walkera s Coreym Andersonom, keď už v druhej minúte prvého kola zvíťazil Corey spôsobom TKO (údery) a taktiež skvelý a hlavne víťazný výkon 36-ročného „Wonderboya“ Stephena Thompsona, ktorý predviedol skvelý zápas s Vicentem Luquem.


My sme @mma_v_hrsti. Ak sa vám naše články páčia, môžete nás sledovať aj na Instagrame. Ďakujeme.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Bojové športy