Sledujte nás

Šesť otázok

Šesť otázok: Makhmud Muradov

Fighter, ktorého Floyd Mayweather označil za najlepšieho MMA bojovníka na svete. Dámy a páni, na našich šesť otázok dnes odpovedá Makhmud Muradov.

Makhmud Muradov - Šesť otázok

Sympatický česko-uzbecký MMA fighter, ktorý prednedávnom víťazne odštartoval svoje pôsobenie v slávnej UFC. To je Makhmud „Mach“ Muradov (23-6-0). Už onedlho čaká Macha ďalší náročný zápas na UFC Fight Night v americkom Washingtone a my sme preto naozaj veľmi radi, že si našiel čas na našu otázkovú šestku.

Sledoval si československý zápas storočia? Ako hodnotíš celý Oktagon 15?

Áno, Oktagon 15 som sledoval, ale až z reprízy v televízii. V tom čase som totiž bol na UFC v Moskve ako hosť. Čo dodať, bol to dobrý event.

Aké máš pocity teraz, keď bojuješ v najprestížnejšej MMA lige sveta UFC?

Hmm, ako sa cítim… Cítim sa v pohode. Je to UFC, áno, ale tlak nepociťujem. Keď nastupujem na zápas, množstvo ľudí mi fandí, pretože ma tu majú radi a ja som tu doma. Na eventy navyše chodí desať až pätnásť tisíc ľudí. Je to skrátka iný pocit, ale mne sa to páči.

Aký iný šport by si robil, keby si nebol profesionálny MMA fighter?

Ťažko povedať. Pred MMA som začínal s boxom, potom som robil thai box, kick box, wrestling a combat sambo. Takže ma držia bojové športy a to je to, čo robím.

Je niekto, proti komu by si chcel stáť v klietke? Povedzme nejaký “vysnívaný súper”.

Pozri, mne to je jedno, v živote som nikdy nikoho na fight nevyzýval, nemám nikoho takého. Proste, koho mi dajú, s tým budem zápasiť. Nemám žiadneho súpera, s ktorým by som sa chcel vyslovene stretnúť.

Ako prebieha tvoja príprava na zápas proti Trevorovi Smithovi?

Proti Trevorovi musím ešte viac cvičiť obranu, viac pohybu a sparingy, sparingy a potom ešte sparingy. Musím ešte viac makať a potom to vyjde.

Keby si mal dieťa, dal by si ho na MMA?

Keby som mal dieťa, budem ho podporovať v čomkoľvek. Či už bude hrať futbal, basketbal, čokoľvek, keď to bude chcieť robiť, tak nech to robí. Keď sa bude chcieť dať na MMA, budem ho v tom naplno podporovať, ale nútiť ho do ničoho nebudem. Základ je nech to robí z lásky.

Ďakujem za rozhovor, Makhmud.

Ešte jedna vec. Chcel by som poďakovať všetkým svojím fanúšikom v Česku a na Slovensku za to, že ma podporujú, že za mnou stoja a 7. decembra ideme za ďalším víťazstvom. Diky moc!

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Šesť otázok