Sledujte nás

Tipérska poradňa

Tipérska poradňa: Liga majstrov, 26. november

Skupinová fáza Ligy majstrov pokračuje ďalšími zápasmi, a tak nemôže chýbať ani náš príspevok pre každého milovníka tipovania.

Tipérska poradňa: Liga majstrov, 26. november

Ak máte príliš veľa respektíve príliš málo peňazí a radi risknete nejaký ten toliar na najšportovejšiu hru sveta, potom ste tu správne. Nech sa páči, poradňa pre tipérov od BROsport.sk na utorkový program 5. kola skupinovej fázy Ligy majstrov.

Crvena Zvezda – Bayern Mníchov

Bayern si na rozdiel od Bundeslig v Lige majstrov hanbu nespravil, ba práve naopak. Štyri kolá rovná sa 12 bodov vrátane sedmičky do siete Spurs. Postup je teda vo vačku a tam sa otvára štrbinka vyššej možnosti na úspech zo strany húževnatých Srbov. Zvezda bojuje aspoň o Európsku ligu, pričom prípadný bodík z utorkového zápasu by sa im zišiel všetkými desiatimi.

Bayern to asi pod novým koučom vyhrá, no je to podľa mňa 50/50 s možnosťou, že si domáci uchmatnú bod – vlani na horúcej pôde Belehradu tratili body Liverpool či PSG… kurz na remízku činí riskantných 7.08.

Real Madrid – PSG 

Bengerovica kola sa bude konať na turistami poloprázdnom Bernabeu. Paríž v tohtosezónnom vydaní LM valcuje súperov, no tak ako vždy, aj teraz bude mať ich počin pravdepodobne koniec začiatkom vyraďovačky. Teraz však cestujú znova poraziť Real a tentokrát je na palube nielen Cavani či Icardi, ale i Neymar s Mbappém. Obaja súperi si už postup ustrážia, pričom Paríž pokojne z prvého miesta.

Dnes to bude sekaná o každý centimeter na ihrisku a ja volím vsadiť na PSG, kde kurz 2.91 sľubuje peknú výhru.

Juventus – Atlético Madrid 

Stále zvykajúci si hráči Sarriballu privítajú statických a 4-4-2 hrajúcich Atlétov. 90plus niekoľko minút tohto zápasu rozdelí fanúšikov futbalu na tých, ktorí to prepnú po desiatich minútach a na tých, ktorí budú ďakovať a modliť sa za náboženstvo menom futbal. 

Na Atlético vystrelil kurz až na necelých 4, čo ťahá viacero párov očí v stávkovej kancelárii. Juventus to dá podľa mňa len ťažko, a preto ak nemáte radi Atlético, remíza sa pri kurze 3.17 javí ako najistejšia forma stávky. 

Pées: Tottenham hrá doma s Olympiacosom a kurz je 1.3 – pekné okorenenie možno suchšieho tiketu. 

Pées vol. 2: Nestávkujte za veľa, radšej veľa vyhrajte. 

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Tipérska poradňa