Sledujte nás

Anglicko

Liverpoolske jasle si viedli dobre

Pohárový zápas proti Aston Ville bol pre liverpoolskych mladíkov skutočným prínosom a žiadne urážky či vtipy z konečného skóre nie sú na mieste.

Liverpool - Aston Villa

Konečné skóre 5:0 rozpráva jeden príbeh, zatiaľ čo pravda je niekde inde. Výkon mladíkov od rieky Mersey nebol vôbec tak tragický.

Chýbali však skúsenosti a chladná hlava pri vytvorených šanciach. Ale to sa dalo čakať. Priemerný vek liverpoolskej jedenástky bol 19 rokov, pričom na ihrisku si svoj seniorský debut zažilo až osem hráčov. Aby toho nebolo málo, The Reds chýbali ešte aj tí „skúsenejší“ mlaďasi ako zranený Brewster (2 zápasy za mužov) či taktiež maród Larouci, ktorý absolvoval predsezónnu prípravu s prvým tímom. Dvaja mladíci Neco Williams and Curtis Jones dokonca odcestovali do Kataru so svojimi známejšími spoluhráčmi.

Tak schválne – koľko mien z tejto zostavy ste už v živote aspoň počuli?

Liverpool FC základná zostava Aston Villa

Čo je asi zrejmé tiež je to, že na lavičke mladíkov neviedol Klopp, ale zastúpil ho tréner u23 Neil Critchley.

Tak teda na záver – vtipy hejterov ako Fiverpool absolútne nie sú na mieste. Pretože zatiaľ čo ich kluby sedia v decembri doma so 14+ bodovým ligovým mankom, Liverpool odohrá dva zápasy na dvoch kontinentoch v priebehu 24 hodín s dvoma rozdielnymi súpiskami. A zrejme vám už došlo, ktorý z týchto dvoch zápasov má pre The Reds väčšiu hodnotu.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko