Sledujte nás

Anglicko

EPL: December dvadsaťšesť

Boxing day ani tento rok nesklame poriadnou nádielkou ostrovného futbalu.

EPL: December dvadsaťšesť

December dvadsaťšesť, druhý deň Vianoc, Deň dobrej vôle, Lá Fhéile Stiofáin, za LaManč známy Boxing Day. Kolokolo mlynské číslo 19 vykopáva poobede a končí neskoro večer, nonšalantne sa postavte na váhu a dorazte stovku tepšou bobaliek.

Tottenham – Brighton

Po najzúboženejšom predstavení Mourinha za Spurs od čias Pochettina a jedinej strele Tottenhamu medzi žrde proti lampardovcom /0:2/ majú Kohúty na domácej hrude relatívne ľahký opravák – vyzobať trinástemu Brightonu doma chrabré guľky a poslať ho domov k pobrežiu s exkluzívnou nulou. Jose, don´t mess up, babka vsadila poslednú vianočnú, a ešte k tomu smerácku stovku.

Bournemouth – Arsenal

Koľko šotíkov saké obrátil Arteta predtým než to u tragikov z Emirates podpísal neprezradil ani Wenger, ak budú londýnski kopať na juhu to, čo ostatnýkrát proti Evertonu, tak potom zaručene vlastný hrob.

Chelsea – Southampton

Naposledy som sa videl Franka tak tešiť keď sa ženil, preľstiť ale starú líšku Mourinha po taktickej stránke a spraviť z neho lopatku na pieskovisku sa nepodarí len tak každému a hneď po pár mesiacoch v lige líg. Southampton aj v tabuľke top flight kraľuje kdesi hlboko na juhu, tipérska tutovica dnes velí, že ho na stamfordskom moste Willian s Abrahamom odstrelia už do polčasu. Pri nižšom kurze hneď po ňom.

Leicester – Liverpool

Ak niečo doteraz týpci od Mersey nevyhrali, tak potom tombolu na Štrbskom plese, na King Power každopádne kopeme možno aj kardinálku ligy. Ak má totiž ešte niekto stihnúť aspoň čiastočne zahamovať vymetalízovanú futbalovú limuzínu uja Kloppa, tak potom z kryokomory vypadnuvší Vardy aj s jeho troma+ kávičkami pred výkopom. Trefa MADdison.

Vianoce sú čas zázrakov, Pogba ruší twiter, Plačková predáva podprdu za evro, odhoďme aj my niečo pekné, pomôžeme skrášliť smetiská.

Dopremierligotania, priatelia…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko