Sledujte nás

Turistika

Lyžiarskô starosci 2020

Nerád sa sťažujem a už vôbec nie na počasie, ale tentokrát sa inak skrátka nedá.

Lyžiarskô starosci 2020

Dážď so snehom strieda dážď a vietor láme všetko od konárov až po sny o krásnom dni na svahu. Vitajte v Lomnici, kolektív.

Akože nerád sa sťažujem a už vôbec nie na počasie, ktoré zmení len Iľkova predpoveď respektíve ten hore. Ale keď prídete na týždňovú lyžovačku a prvý deň leje, potom kvôli chujavici povypíjanú vleky a vy lyžujete len po ubytovni, to celkom nasere. Menšie využitie ako má môj skipass má asi len tabuľka v karčme pod Orechom o zákaze predaja kusoviek (mladí znaaju).

Odvážlivci, ktorých som cez okno sledoval kráčať k vleku, sa po necelej hodinke vracali zmoknutí sťa by vľekari vo februári zavlažovali zjazdovku. To sú však hory a treba rátať s tým, že nie vždy sú ti podmienkami naklonené. Alternatívnym plánom za lyžovanie sa stal trip na Hrebienok, kde však fúkalo ešte silnejšie ako u ministra doma. Ničto, kaffe za niekdajších 120 Sk, výhľad na 1m pred seba a ironické poďakovanie za to, že ma vďaka gravitácii len tak nejaký vetrík neodfúkne. Stredajšie noci na našich zájazdoch patria Humnu, pričom vlani som cestou späť zbieral zo zeme seba aj s natiahnutým postranným väzom, ale HA! Za 3 kredity. Hej heej pán dochtor, nevyyypla mi lyyyža, hej heej. Držte palce.

Pozn. 1: Ak ste študent a máte skipass, na Hrebienok sa dostanete za 0 eurokoruniek.

Pozn. 2: Nikdy nejedz žltý sneh

Dolyžo… kašlem na to, držte sa, kolektív!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Turistika