Sledujte nás

Hokej

Je stávkovanie na futbal a hokej lotéria?

Začnime najpopulárnejším športom na svete – futbalom. Šport, ktorý uprednostňuje väčšina tipérov. Z matematického hľadiska sa futbal nezdá byť príliš predvídateľný. Prečo? Po prvé, berúc do úvahy skutočnosť, že v každom zápase sú tri možné výsledky: víťazstvo, remíza a porážka, máme iba 33,3% šancu na správnu predpoveď výsledku futbalového zápasu s pravidelnými stávkami a 50% šancu s dvoma stávkami na výsledok, ako v prípade ázijských hendikepov.

Predpovedanie výsledkov vo futbale

Médiá okrem toho neustále pripomínajú, že vo futbale čoraz viac vládne korupcia a zvyšuje sa možnosť pevných zápasov. Svojím spôsobom sa futbal stal obeťou vlastnej popularity. Niekedy stačí strelec, ktorý strelil gól, napríklad prvý v hre. Kurzy na takéto príležitosti sú často veľmi vysoké a nikto si nebude pamätať, že tím, ktorý nakoniec vyhral 4: 1, pustil súperovi prvý gól. Nikto okrem ľudí, ktorí v tejto hre zarobili milióny. Skvelú možnosť zahrať si aj iné hry nájdete v Jackpot City kasíne.

Pokiaľ ide o najprestížnejšie špičkové európske súťaže, myslíme si, že sú väčšinou bez korupcie. Každý týždeň sledujú najlepšie európske tímy milióny fanúšikov z celého sveta. Každý zápas sa zaznamenáva a vysiela naživo s použitím najmodernejšej technológie a viacerých kamier. To vedie k tomu, že fixácia zápasov v týchto ligách je mimoriadne ťažká, aj keď nie nemožná.

Medzi takéto súťaže a ligy patrí:

  • Liga majstrov UEFA
  • anglická Premier League
  • španielska La Liga
  • nemecká Bundesliga
  • francúzska Ligue 1
  • talianska Serie A

Navyše, finančná úroveň klubov, ako aj ich dobré meno, je na tak vysokej úrovni, že si nemôžu dovoliť poškodiť svoju povesť v dôsledku nejakého škandálu s korupciou. Bolo to viditeľné pred niekoľkými rokmi v škandále Calciopoli, kde niekoľko talianskych tímov, medzi inými Juventus, bolo za korupciu potrestaných a dokonca presunutých do druhej divízie. Klub z Turína, ako aj taliansky futbal všeobecne, musel od začiatku prestavať svoje meno.

Ak ste sa rozhodli vložiť svoje peniaze na futbalové športové stávky, mali by ste venovať pozornosť okamihu sezóny. V dnešnej dobe nikoho neprekvapujú zápasy na začiatku a najmä na konci sezóny, kde teoreticky silnejšie tímy často strácajú body na ihriskách slabších súperov, ktoré ich potrebujú.

Je stávkovanie na futbal a hokej lotéria?

Predpovedanie výsledkov v hokeji

Hokej je ďalšou športovou disciplínou, ktorá stojí za zváženie. Tento šport si čoraz viac získava na popularite medzi fanúšikmi aj hráčmi. Bohužiaľ, pre tipérov sú šance na úspešnú predpoveď v hokeji ešte nižšie ako vo futbale. Online kasína sú si toho vedomé, a preto ponúkajú vyššie kurzy na hokejové zápasy, a to aj v prípade tých, ktoré majú jasného favorita. Hlavným dôvodom je povzbudenie stávkujúcich, aby stávkovali práve na tento šport.

Je potrebné poznamenať, že zápasy dvoch najsilnejších a najpopulárnejších hokejových líg, NHL a KHL, sú najťažšie predvídateľné. V NHL (Kanada a USA), ktorá sa považuje za najlepšiu hokejovú súťaž na svete, sú prekvapujúce výsledky veľmi bežné a dokonca aj tie najlepšie tímy často strácajú body s úplnými outsidermi. Dalo by sa to vysvetliť počtom zápasov v sezóne, ako aj úrovňou hráčov každého tímu v týchto ligách.

Problémom Kontinentálnej hokejovej ligy sú financie, ktoré často ovplyvňuje ruská mafia, ako aj politická situácia v regióne. Postavy v tejto prevažne ruskej lige sa veľmi rýchlo a silne menia v závislosti od štatútu spoločností, ktoré sponzorujú väčšinu hokejových klubov v KHL. Bohužiaľ nemôžeme povedať, že tento fakt pozitívne ovplyvňuje kurzy stávok.

Povaha športových stávok je, že niekedy vyhráte stávky, ktoré by ste mali prehrať a tie ktoré prehráte, by ste mali vyhrať. Po zápase je dobré pozrieť sa na daný zápas a zistiť, čo sa stalo.

Povedzme napríklad, že stavíte na Devils proti Penguins, ale tí vyhrajú 4:2. Strelili však gól do prázdnej bránky, vystrelili o 10 striel na bránu menej a vytvorili menej gólových šancí ako Devils. Iste, prehrali ste stávku a určite ste trochu smutný. To je v hokeji bežný jav. Šport je poháňaný šťastím a náhodou.

Komunita hokejových analytikov a komunity stávok neustále rastie a ľudia sú väčšinou radi, keď niekomu pomôžu. Existujú neuveriteľne múdri ľudia, ktorí zverejňujú verejne dostupné informácie. Ich sledovanie a čítanie postupom času zlepší váš odhad na zápasy.

Prečo je ľadový hokej tak populárny u hráčov?

Ľadový hokej je známy aj ako „Najrýchlejšia hra na Zemi“ a bolo by ťažké nájsť šport, ktorý je skutočne rýchlejší, fyzickejší alebo viac vzrušujúci ako ľadový hokej. Len málo športov môže súťažiť s vysokoúrovňovým hokejovým zápasom medzi dvoma tvrdými súpermi o zmes rýchlosti, sily, zručnosti – nehovoriac o čírom potenciáli násilia! Bez ohľadu na vašu osobnú polohu prináša ľadový hokej rovnakú ligu a formáty pohárov na klubovej úrovni a na medzinárodných súťažiach ako futbal, a ponúka veľmi podobné stávkové trhy.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Hokej