Sledujte nás

Anglicko

Čo môže zastaviť Liverpool od zisku titulu?

Liverpool potrebuje skutočne už len zopár bodov, aby si zaistil zisk ligového titulu. Čo to však môže zmeniť?

Čo môže zastaviť Liverpool od zisku titulu?

Červení od rieky Mersey to majú v tejto sezóne Premier League rozohraté naozaj luxusne – 22 bodový náskok pred druhým Man City a už len „zopár“ víťazstiev ich delí od zisku tak vytúženého titulu. Čo to však môže zmeniť?

COVID-19

Zakašlite na verejnosti a pohľady každého človeka do dvoch metrov od vás vám naordinujú domácu karanténu. Asi takto nejako to momentálne vyzerá v Európe. Kvôli koronavírusu sa rušia veľké športové udalosti, pričom ohrozené sú aj májové MS v hokeji, prípadne sa zápasy odohrávajú pred prázdnymi tribúnami ako v talianskej Serie A. Nuž a niečo také nie je vylúčené ani v prípade anglickej Premier League. Samozrejme pravdepodobnejším variantom je odohranie niekoľkých kôl bez fanúšikov, no ak si predstavíme, že by sa The Reds mali tešiť z titulu pred prázdnymi sedadlami, bol by to skutočne smutný obrázok.

Obrovský asteroid

Áno, čítate správne. NASA vydala varovanie, že približne 29. apríla sa k Zemi priblíži asteroid s priemerom viac ako 4 kilometre. Jeho rýchlosť sa odhaduje na 8,7 km/s (resp. 31 320 km/h), čo znamená, že ak by sa jeho trajektória zmenila a zasiahla našu planétu, toto vesmírne teleso by vyhladilo celý život na Zemi. No a pochopiteľne zabránilo by tak Liverpoolu získať ligový titul…

Liverpool FC

Ale teraz vážne. Ešte pár dní dozadu mali The Reds zálusk na historicky druhú Invincibles sezónu, čo znamená, že by vyhrali titul bez jedinej prehry. Rozohraté to mali naozaj dobre. Všetko naznačovalo tomu, že prekonajú aj viaceré historické rekordy ako najvyšší počet získaných bodov, najvyšší bodový rozdiel či najskoršie získaný titul. Prehra proti Watfordu však ukázala, že aj Van Dijk je človek z mäsa a kostí a že aj Liverpool dokáže prehrať. Respektíve to, že Lovren má minimálne do konca sezóny sedieť na lavičke.

Vízia zisku Treble je po včerajšej pohárovej prehre proti Chelsea taktiež zabudnutá. Čo z toho vyplýva? Jediným skutočným faktorom, ktorý môže Liverpoolu prehrať titul, je on sám.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko