Sledujte nás

Timove postrehy

Postrehy (nielen) zo športového života, vol. 9

Voľby sú za nami, jar pred nami a športových je zážitkov stále habadej. A ešte – hej hej, je tu korona.

Postrehy (nielen) zo športového života, vol. 9

Voľby sú za nami, jar pred nami a športových je zážitkov stále habadej. A ešte – hej hej, je tu korona. Po dlhšej odluke kývem na pozdrav vám, kolektív.

Veci ohľadom chrípky s čínskou poznávacou značkou treba brať určite vážne, no zas nie je potreba šíriť paniku, májgod. Čo to karanténa, resp. zvýšená teplota v zdravom tele, oproti najdlhšie trvajúcim piatim sekundám smeráckeho predvolebného videa na YouTube. Už je ale, chválabohu, po videách a verte, že čoskoro bude aj po Budlight víruse. V živote sa okrem pavúkov, tmy, výšok, tigrovaného vzoru, ananásu na pizze, Fiatu Multipla atď. bojím ešte ďalších dvoch vecí – že sa vrátia Kollárove primitívne videá o ničom, alebo že do týždňa nekúpim v obchode ani ten predeľovací trojuholník, čo si vždy chcem vziať a predavačka ho bezcitne šmarí /rozumej hodí/ naspäť do kolobehu.  

Ako zvykne hovorievať môj školiteľ a odborník na športovú diplomaciu, všetko so všetkým súvisí. A teda aj panika z vírusu so športom. To, že na Slovensku už niet rúšok, daznmedr. Ale fakty, že Liverpool môže prísť o šancu na zisk titulu, letný sviatok olympiády sa môže prekladať a talianske štadióny sú momentálne zavreté jak MK, tak toto veru nie, /ANI NIE/. Postrehom nie je podceňovanie choroby, postrehom je šírenie A bez možnosti dopočuť sa aj o B. O tom, že ľudia vedia rozmýšľať aj racionálne, som sa presvedčil po umiestnení Harabina, preto verím, že sa to podarí ešte raz. Smernice a opatrenia proti nákaze vydala už ako každá inštitúcia sveta, ale načo, veď aj tak za to vlastne môže Radičovej vláda. 

Reagujme zodpovedne na dôležité záležitosti, no zároveň sa tešme z vecí, ktoré náš život o niečo vždy obohacujú – jakš-takš nýbrž pačkoli dobré voľby, Petra Vlhová či rodina a blízki… a vedzte, že na upokojenie situácie ohľadom šírenia KV čakám pozornejšie, jak Mišo Truban na zrátavanie posledných hlasov. 

Dedkovcom už môžete pokojne vrátiť občianske preukazy, he’s already out. A taká malá rada, ak vás momentálne štvú rady a panika v supermarketoch, pozdravte sa Buongiorno, odrazu nebudete mať ani komu zaplatiť – klasická win-win situácia. Mávam kolektívu vol. 2: Dobrý den, sportu zdar, fotbalo zvláště.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Timove postrehy